»
XML parsing to HTML rendering text
|
| Flash, AIR, Flex, Silverlight Flash, AIR, Flex, ActionScript (AS2,AS3) ve Silverlight hakkında sorularınıza ve merak ettiklerinize burada yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
XML parsing to HTML rendering text
XML içinde kullandığım HTML kodları dinamik yazı alanına ('render as HTML' işaretlenmiş halde) aktarırken sorun yaşıyorum. Sanırım XMLi aktarırken bir yerde yanlışlık yapıyorum. Biri inceleyebilirse çok sevinirim. Kod:
var hede:XML = new XML(); hede.ignoreWhite = true; var itemNode:Array = new Array(); hede.onLoad = function() { itemNode = this.firstChild.childNodes; yazi1 = itemNode[0].firstChild.nodeValue; yazi2 = itemNode[1].firstChild.nodeValue; yazi3 = itemNode[2].firstChild.nodeValue; gotoAndStop("go"); }; hede.load("dene.XML");
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: XML parsing to HTML rendering text
Slm;
flash dosyanda bir sorun yok, düzenlenmiş XML dosyasını ekte gönderiyorum. Sanırım problemi çözecektir. Kolay Gelsin.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
CDATA içinde kalan text
Serkan çok teşekkürler dostum!
Kısa bir açıklama (burayı okuyanın yararlanması açısından): XMLi ayrıştırırken (parsing) sadece CDATA bölümü içinde kalanlar ayrıştırıcı tarafından text olarak kabul edilir. Benim yaptığım bu yüzden olmuyormuş
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!