Zoque.Forum
»
Flashta resim kaydırma ?
|
| Flash, AIR, Flex, Silverlight Flash, AIR, Flex, ActionScript (AS2,AS3) ve Silverlight hakkında sorularınıza ve merak ettiklerinize burada yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Flashta resim kaydırma ?
açıklanabilecek en ayrıntılı şekilde açıklanmış zaten bu konu, kodları belirtilen layerlara yerleştirip derleyemeyecek kadar da mı flash bilginiz yok ?
uğraşıp yapamadıysanız saygı duyarım fla yı attachment olarak ekleyin ben yardım edeyim. |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
|
ugrasmadıgımı nerden biliyorsun da boyle saldırıcasına mesaj yazıyorsun flash bilgim yok diye defalarca yazdım eger yapabilseydim zaten yapabilirdim burada sizden yardım istemek zorunda kalmaz ve rahatsız etmezdim.
sen benim ne kadar bilebilicegimi nerden biliceksin olusturabilseydim olustururdum. boyle yardım edeceksen hic etme istemiyorum yardımını falan bir dahada insanları yargılarken dusunerek yaz kimin neyi ne kadar bildigini bilemezsin senin amacın yardım etmekmi yoksa saldırıda bulunmak mı forumda yardım ediyorsun belki ama forum asıl manyıgını kavrayamamssın kuısura bakma. |
|
|
|
#25 (permalink) | ||
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
Alıntı:
http://www.converserussia.ru adresindeki gibi (loadingten sonra ) 100 de 100 fit edilmiş ama scale edilmemiş bir moviyeyi x ve y de mouse un hareketine göre kaydırmak istiyorum.İnternette ve zoque de araştırdım sabit boyutlu resimler için kaydırma bulabildim.Actionscript im yeterli olmadığından kendime uyarlayamadım.Zaten sizin yazdıklarınızda tam olarak çalıştıramadım.İsterseniz bir ek dosyaya göz atın ne demek istediğim daha güzel anlaşılır.Birde resimdeki köPage Rankingüye göre koordinat almam gerek tam ortasına yani.Onuda anlayamadım pozisyon almıyor.İsterseniz bir dosyaya gözatın daha iyi anlarsınız. Cidden çok yardıma ihtiyacım var bu tarz yapılmış bir .fla dosyası bulamadım hiç internette.Eğer yardım edebilirseniz gerçekten çok makbule geçer. Dosyayı upload ettim buradan indirebilirsiniz. |
||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!