Zoque.Forum
»
Flash içinde loading ve XML den bilgi alma
|
| Flash, Director, Live Motion Flash, Director, Live Motion hakkında sorularınızı ve merak ettiklerinizi burada yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Flash içinde loading ve XML den bilgi alma
herkese merhabalar.
bir flash dosyasının içinde farklı alt başlıklar kullanıyorum ve hepsini baştan load etmek çok yüklü oluyor. onun için, her birine tıklanınca, kendi loading i olmasını istiyorum. sanırım bunun için de her birinin ayrı dosyalar olması gerekiyor, yani flash in dosyaları dışarıdan okuması gerekiyor. bir örneğini: www.keytoon.com adresinde görebilirsiniz. bu konuda yardımcı olabilecek, veya en azından beni dökümanlara yönlendirebilecek biri olursa çok sevinirim. sevgi; saygı... ciao |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: Flash içinde loading ve XML den bilgi alma
Bunu yapmak için yüklemek istediğin her ney ise (şu anki son flash versiyonu png dahil olmak üzere birçok türü destekliyor) o dökümanı şu kodla flash içine yükleyebilirsin:
PHP Code:
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: Flash içinde loading ve XML den bilgi alma
Acele yanıtlamam gerekiyor, buradaki linkten bir bakın olmazsa daha detaylı ele alırız
|
Zoque'a hoşgeldiniz!