|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
flash banner
merhaba arkadşlar. flash mx ile bir banner yaptım yalnız bannera flashtan nasıl link verileceğini bulamadım. Texte değil tüm bannera nasıl link verebilirim. Flashda pek iyi değilim detaylı anlatırsanız sevinirim. İyi akşamlar |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: flash banner
Banner alanı kadar bir dikdörtgen çiz. "windows menüsünden "align"ı seç, şekli banner'a ortala. Sonra dikdörtgeni seç, Modify>Convert to Symbol menüsünde name kısmına bir isim ver (şart değil ama düzenli olmak açısından gerekli), type kısmından "button" seçeneğini işaretle. "Ok" tıkla.
Bir buton yarattın. Butonu seç, actions panelini aç... paneldeki boş yere: on (release){ getURL ("http://www.siteadresi.com", _blank); } kodunu yaz... ve publish... siteadresi.com ne demektir açıklamaya gerek yoksanırım. Bu yarattığın butonun en üst layerda olması gerekiyor.
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
ayrıca, bir çok siteye hazırladığımız bannerlara clicktag denilen naneli kodlar ekliyoruz. medya servisine bunları iletiyoruz. genelde bannerların özellikleri size ulaşır ama arşiv olsun diyerek onları da ekliyorum buraya.
Alıntı:
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
daha geçenlerde aynı soru soruldu. Bir arama yapsaydınız keşke. Flash ta link vermek?
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yeni topic acmaya gerek duymadım burdan biri soruma cevap verirse çok sevinirim.
flashla yapılmış ve bir websitesinde kullanılan bir buton var elimizde , .fla uzantısıını flashta acıp bu butonun köPage Rankingü adresini değiştirmek istiyorum ve köPage Rankingü adresi değişen bu butonu aynı web sitesinin farklı 1 sayfasında kullanmak istiyorum. flashta butonu actıgımda aşağıdaki kodu yazdım, çok denedim ama hala eski adrese yöneliyor buton.buton üzerinde eski adresin adını aradım bulamadım ben Kod:
getURL ("yeni adres", "_self");
[not:buton baya karmaşık bir şey, bir çok layer ve sembolden oluşuyor burada yanlış layer veya sembol seçmiş olabilme ihtimalimde vardır belki, yardımcı olacak arkadasa bir bilgi olsun istedim] |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Kod:
on (release) {
getURL ("yeni adres", "_self");
}
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Cevabı ynı anda yazmışız
hellfire'ın dediği gibi buttonun üzerine yazılması gerek as.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!