|
|
#1 (permalink) |
|
AS + PHP İletişim Formu Çalışmıyor
Merhaba Action script ve PHP ile bir iletişim formu yaptım ama bir türlü doğru çalıştıramadım. Her defasında farklı bir sorun yaşıyorum. Son olarak herşey tamam gibi görünen ama gönderiyorken takılıp kalan bir hale getirdim. Neden takıldığını çözemedim. Sorunun PHP dosyasında olduğunu sanıyorum çünkü text alanlarındaki şartlar yanlış olunca flash düzgün çalışıyor. Göndermeye çalışırken cevap bekleniyor modunda kalıyor... Yardımcı olabileceklere şimdiden çok teşekkür ederim... Mesaj MGoktas tarafından 06.05.2007 (14:17) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: AS + PHP İletişim Formu Çalışmıyor
Merhaba
Yukarıdaki mesajda ekte gönderdiğim formu yapamadım. Şimdilik beklemeye aldım. Çok basit ve sade bir form yaptım. Bir mc içinde 5 adet yazı alanı ve dışarıda da bir buton. Yazı alanlarının "Var" bölümüne adlarını yazdım. Butona da loadVariables("mail.PHP", "POST") komutuyla yazıları gönderme işlemini ekledim. Yazı alanlarına mail, telefon vs. şartlar eklemedim şimdilik form çalışsın yeter. Şu anda istediğim gibi gönderiyor fakat iki alanın yazılarını göndermiyor. PHP kodlama hiç bilmediğim için onları ekleyemedim. PHP kodlarım şöyle: Kod:
<?PHP $sendTo = "info@blabla.com"; $subject = "web Sayfanizdan form"; $headers = "From: " . $_POST["adsoyad"] ."\r\n"; $headers .= "Reply-To: " . $_POST["email"] . "\r\n"; $headers .= "Return-path: " . $_POST["email"]; $message = $_POST["mesajiniz"]; mail($sendTo, $subject, $message, $headers); ?> $message satırını çoğaltıp diğer alanların adlarını yazdım ama çalışmıyor. Nasıl ekleyebilirim? |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: AS + PHP İletişim Formu Çalışmıyor
PHP Code: