|
|
#1 (permalink) |
|
Sürekli Hata Veren Flash!!
Yaklaşık 1 senedir - ki bu süre içerisinde farklı PC lerde farklı konfigürasyonlarda yaşadım bu problemi - flash'ı yüklememin ardından zaman zaman 2-3 gün, zaman zaman 1 hafta, zaman zaman 1 ay ya da 2-3 ay sonrasında, ama hemen hemen her seferinde FLAS'ım problem çıkarıyor. Buna göre flash ı çalıştırdığımda "flash bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor" hatası alıyorum. Mesefla flash 8 yüklü idi, bu sefer MX 2004 ü yüklüyorum, ama yine aynı hatayı veriyor. Ya da programı kaldırıyorum sıfırdan yeniden yüklüyorum. I-ıh. Malesef yine aynı problem. Malesef ancak formattan sonra çalışıyor. Fakat yine eninde sonunda aynı problemi yaşıyor, ve sırf bu nedenle format atmak zorunda kalıyorum. Bunun nedeni ne olabilir, ve çözümü hakkında bir fikir sahibi olan var mı?
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Sürekli Hata Veren Flash!!
Bazen buna RAM' de yetersizlik konusu olduğun da oluyor.
Aynı hatayı ben Dreamweaver 8' de karşılaşıyorum. Aşırı çalışma yaptığım da, bazen de bilgisayarın arkaplanında çalışan antivirus v.b.. uygulamalar da etki edebiliyor.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
herhalde sürekli kurduğun başka bir programdan dolayı oluyor, tek başına kurmayı dene problem çıkmıyorsa teker teker denyerek diğer devamlı kullandığın programları kurarsın, oyun bozanı bulursun
|
|
|
#4 (permalink) |
|
2GB Kingston 750 RAM im var. RAM den kaynaklandığını sanmıyorum. Daha önce kullandığım başka bir PC de 1 GB da da aynı problemleri veriyordu. sorun artık programın hiç açılmıyor olması, ve format atana kadar da açılmayacak olması. Yani RAM den kaynaklanmıyor. Aklıma acaba bu programın setup ında mı bir problem var diyorum. Ama o da şöyle imkansız; daha önce Dreamweaver MX 2004 kullanıyordum. Onda daböyle bir hata oluşuyordu zamanla. Şimdi flash 2008 kullanıyorum yine aynı hata. Hata flash'ın çökmesi.. Yani hiç açmıyor, kaldırıp yeniden yüklemem de fayda vermiyor. Ancak formattan sonra düzeliyor. Ama artık format atmaktan HDD m iflas etmek üzere.. Ne yapmam gerek
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Aynı probleme Premiere Pro da eklendi. Bir önceki formatı Premiere için atmıştım. Şimdi flash içi atacakken farkettim ki Premiere yine açılmıyor.. Problem ne olabilir?
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Alıntı:
-- Az önce denedim. İngilizce tekrar dil çubuğuna ekledim. Ama malesef hala çalışmıyor programlar
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İskenderun
|
flash'ta aynı sorunu ben de yaşıyordum. bilgisayarımda gereksiz yere ard arda yüklenmiş video codecler vardı. Bunları temizledim ve düzenledim. Gereksiz fazla codec yüklemedim (K-lite codec pack'i yükledim sadece). Ardından bu sorun çözüldü.
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|