|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: denizli / bakü
|
Sayfada rastgele gezninen flashlar
Bir sayfada tüm sayfayı kaplayan bir divimiz var bu divin içine flash yerleştirmek istiyoruz ve sayfada random olarak gezinecek diyelimki bir movie clip ve 100px*100px bir boyutu var sayfada rastgele gezinmesini farklı yerlerden çıkmasını nasıl sağlarız ayrıca bu sayfadaki linkleri etkilermi sonuç olarak flashın bulunduğu yerdeki linkler çalışmaz görünmez fakat diğer linkleri etkilermi yardımlarınız için şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Sayfada rastgele gezninen flashlar
Yanlış anlamadıysam sayfadaki diğer nesnelerin üzerinde dolaşacak bir flash'tan bahsediyorsunuz. En başta uyaracağım şey Safari, Firefox ve Explorer'da farklı sonuçlar alacağınız...
Safari'de o flash'ın altındaki linklere tıklanamaz. Mac'teki Firefox'ta da aynı sorun var diye biliyorum. Layer mantığı kullanmanız gerekir bunun için, çözümü kolay fakat kullanımı sorunlu bir yöntem olur bu da. Ben denemiştim ordan biliyorum Farklı öneriler gelecektir, ben de sorunsuz bir yöntem varsa bilmek isterim. İyi çalışmalar.
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: denizli / bakü
|
Re: Sayfada rastgele gezninen flashlar
zaten 100*100 boyutu olcağı için linkin üstünde en fazla kalma süresi 1-2 sn olabilir ondan sonra yine tıklanabilecek nasılsa peki nasıl yapılacağı hakkında fikri olan yokmu ?
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!