Zoque.Forum
»
Fonksiyon Çağrımak nasıl yapılıyor?
|
| Flash, Director, Live Motion Flash, Director, Live Motion hakkında sorularınızı ve merak ettiklerinizi burada yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: BURSA
|
Fonksiyon Çağrımak nasıl yapılıyor?
Arkadaşlar bi kaynak sitesinden slider efekti buldum. efektte 4 tane düğme var ve bu düğmelerin üzerine gelince yapacaklarının anlatıldığı bir frame var. düğmelerin üzerine gelince düğme isminin sonuna +i koyup diğer bir düğmeyi normal bırakıp diğer düğmeleri küçültüyor.
yapmak istediğim şu ben yeni bir düğme ekleyip onun üzerinede gelindiğinde sanki orjinal scriptte tanımlanan düğmelerden birinin üzerine gelmişmiş gibi bir hareket yapabilirmi diye bi kaç gündür kasıyorum ama beceremedim. benim eklediğim düğmeyi üzerine gelince frame de ki scriptten 16 cı satırdan itibaren çalıştır demek acaba mümkünmü? kodun bi kısmı şöyle: Kod: menue_options = new Array(); menue_options = ["slide1", "slide2", "slide3", "slide4"]; menue_owner = _root.nav_mc; for (i = 0; i <= menue_options.length + 1; i++) { menue_owner[menue_options[i] + "_btn"].btn.enabled == false ? (menue_owner[menue_options[i] + "_btn"].play()) : (null); menue_owner[menue_options[i] + "_btn"].btn.enabled = true; var _loc3 = new _gf.Extend(menue_owner[menue_options[i] + "_btn"], ["_alpha"], mx.transitions.easing.Regular.easeInOut, [menue_owner[menue_options[i] + "_btn"]._alpha], [100], 3.000000E-001, 0, true); } // end of for menue_temp_name = menue_who.split("_"); menue_owner[menue_who].btn.enabled = false; menue_owner.blocker._visible = true; menue_owner.blocker.alphaTo(100, 1, "linear", 0, function () { this._visible = false; }); |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!