»
Flash Site Kopyalanmasına Karşı Güvenlik
|
| Flash, AIR, Flex, Silverlight Flash, AIR, Flex, ActionScript (AS2,AS3) ve Silverlight hakkında sorularınıza ve merak ettiklerinize burada yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Re: Flash Site Kopyalanmasına Karşı Güvenlik
Alıntı:
Şifreli bir klasöre SWF dosyasını atıp klasörü sadece read'e ayarlasak, SWF yi indirmeye çalıştığında şifre sorabilir mi acaba? Şu an bulunduğum yerde deneme imkanım olmadığı için bakamadım buna ama aklıma böyle bir şey geldi, belki bir umut
|
||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: SAMSUN
|
Aaaa! haklısın, evet olabilir mantıklı geliyor kulağa ,hemen denemek gerek...
|
|
|
#13 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
|
Katılıyorum Nurkan az önce deneyecektim bende fakat aklıma bu geldi. Foruma yazmak için girdim sen daha hızlı davranmışsın
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Alıntı:
örneğin "loadswf.PHP?SWF=[encode_edilmiş_dosya_adi]&w=[width]&h=[height]" loadswf.PHP' de isteğin nereden geldiğine göre SWF'yi açıp okuyup gösterir, yada yönlendirir, yada başka bir dosya gönderir vs... Tabi bu cache dizinine girmesine engel bir durum değil, ama en azından SWF catcher uygulamalarından kaçış olabilir. Fikir sadece.
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
ben de düşünmüştüm bunu zamanında. denedim de. o loader.PHP ye'de yazarak tekrar content oluşturmuştum. olmadı. sothink görebiliyordu hala |
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
|
İşin içerisinden birtürlü çaıkamadık yahu
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Alıntı:
Burada amaç %100 güvenlik sağlamak değil zaten, sadece SWF yakalayıcı uygulamalardan kaçıp "tek tuşla" emeğinizi indirenlere hareket göstermek istiyoruz. Yoksa zaten çalmak amacı ile geleni pek bir şey durduramaz...
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir
|
selam arkadaşlar,
flashkit de dolanırken bi başlık dikkatimi çekti, Encrypting A Swf In A .PNG . SWF dosyasını PNG formatında şifrelemek. -önce SWF dosyasını dataFormat ı URLLoaderDataFormat.BINARY olan bir URLLoader ile yüklüyorsunuz -daha sonra bunu BitmapData dönüştürüp PNG olarak şifreliyorsunuz. SWF dosyanızı indiren kişi, sothink veya herhangi bir decompile programıyla SWF yi kırdığında karşılaştığı şey anlayamayacağı kodlar ve birşeye benzetemeyecekleri bir png dosyası oluyor kaynak kodları verilmiş, incelemenizi tavsiye ederim. henüz yeni kurcalıyorum, olayı çözdüğümde takılan arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışırım. saygılar... Mesaj psycho13x tarafından 01.07.2008 (09:25) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!