Zoque.Forum
»
Bu Konuda yardimci olana 6li unin vercem acil oldugu icin.
|
| Flash, AIR, Flex, Silverlight Flash, AIR, Flex, ActionScript (AS2,AS3) ve Silverlight hakkında sorularınıza ve merak ettiklerinize burada yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Essen
|
Bu Konuda yardimci olana 6li unin vercem acil oldugu icin.
Arkadaslar yine cok acil bitmesi gereken bir is var vede hem vakit yok hemde flashdan anlamiyorum zati eger bunu benim icin yapabilcek birisi varsa 6 li unin veriririm. unin veriyorum diyer itiraz etmezsiniz umarim cok acil oldugu icni bir de urasanin emegi bosa gitmesin diye Bu sayfadaki alta bir menü var JavaScript ve flash resimin üstüne gelince flas aciliyor bana sadece bunun flas yazilarini yazcak birisi lazim ayrica onuda site sahibine sordum da aliyorum.
yazilcak yazilar icin bana icq dan 152100 yada MSN den eglence@hotmail.com dan ulasabilirsiniz saygilar |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
6 li ile 26 li uin arasinda ne fark var gercekten merak ediyorum...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: {ist- levent}
|
aradaki farkı bende merak ediyorum. Dreamweaver da giflerde swap image ı kullanarak hazırladığın flash çalışmasını mouse üstüne gelince istediğin yerde oynatabilirsin 2. olarak flash daki yazı swish ile yapılmış .
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
6 arasindaki farki bos verelim konu o deil ama unutmayin ki 6 li icin 100 lerce dolar verenler hala var siz olmaya bilirsiniz o zamanda sorun yok zati
belki cazip gelebilirdiye dedim 6li benim icinde o kadar önemli deil artik bir zamanlar urasmistim Gelelim konusay Pasam iyidemisinde simdi swhis ile flas yaziyi yapiyorum ama yukardaki örnekde dikkat etiysen soldaki ilk resime tikladiginda fuarcilik yaziyor solda ama onun altindakine tikladiginda ise bilgi bankacilik cikiyor ? AMA SOL taraf icin tek bir flash SWF var bu nasil oluyor birde üstüne tikladigin zaman cikiyor benim yazdigim yazi devamli orda olur 6li istemiyoruz o zaman bunlari bir zahmet aciklarsainiz seviinirim tabii kullandigim bütün oprogramlarda almanca ilginiz icin simdiden tesekürler saygilar |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Haftasonu burada olmayacağım eğer full-flash bir örneğini istersen, ben yaptın ve aşağıdaki linkten indirebilirsin. Umarım işini görür.
http://www.rev.org.tr/menu.rar |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
evet simdi aldim bir yemek yicem vede unini yolucam az degisiklik yapip isime yaricaktir ilgin icin tesekürler unin eline gecince burdan bildirirsen sevnirim güle güle kullan
Birde su resimleri Photoshop ile mi yaptin yani nasil böldün vede arasina o kirmizi cizgileri koydun aciklarsan sevinirim |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
xcoder, insanlar eger burada yardimci olmaya calisiyorlarsa bunu herhangi bir karsilik beklemeden yapiyorlar. samimi bir tesekkür benim icin simdiye kadar yeterli oldu.
bu yüzden ne sen ne de baska birisi buna benzer bir konuyu ve özellikle böyle bir baslik kullanarak foruma bir daha göndermesin. uin seysini de artik özel mesaj ya da email kullanarak halledin, forum üzerinden degil.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!