Zoque.Forum
»
yeni versiyon ve türkcelestirilmesi
|
| Forum/Galeri Kullanımı Forum ya da galeri bölümlerini kullanırken karşılaştığınız problemlere ve sormak istediklerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#51 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: yeni versiyon ve türkcelestirilmesi
http://img520.imageshack.us/my.php?image=p010hr.gif
http://img520.imageshack.us/my.php?image=p021ue.gif Bu resimlerde de göreceğiniz üzere, * Mesaj düzenleme formunda iki adet Türkçeleştirilmemiş düğme mevcut. Save: Kaydet, Go Advanced: Gelişmiş Düzen * Hala -1 konu uyarısı vermeye devam ediyor. Ayrca, resim ekleyemiyorum.
|
|
|
#52 (permalink) |
|
resim ekleme ile olarak; hangi bölüm ve attachment mi yoksa [img] olarak mi problem yasadigini belirtebilir misin?
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
|
Yukarıdaki mesajım için attachment olarak gönderecektim ama "upload failed" hatası verdi. O yüzden imageshack.us'e gönderip bağlantı verdim.
|
|
|
#55 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Üye olduğumdan beri ilk kez çıkış yapmak istedim ve bir cümle sorunuyla karşı karşıya kaldım, her nekadar ben anlasamda anlamayan arkadaşlar çıkacaktır :
Logout sayfası'ndaki "All cookies cleared!" sözcüğü her ne kadar türkçeye işkence gelsede "Tüm çerezler temizlendi" şeklinde değiştirilebilir. Ayrıca aynı sayfada; 1. "Return to the page you were previously viewing" 2. "Go to forums index" cümleleri: 1. "En son görüntülediğiniz sayfaya geri dönün." 2. "Forum Ana Sayfası'na gitmek için tıklayın" şeklinde veya alternatifleri biçimde değiştirilirse tatından yenmeyecektir. sevgi, saygı. |
|
|
|
|
|
#57 (permalink) | |
|
|
http://forum.zoque.net/showthread.php/?t=22216
No Konu Başlığı specified. If you followed a valid link, please notify the administrator Hiçbir Konu başlığı belirtilmemiş. Eğer geçerli bir linki takip ettiyseniz, lütfen administrator'a bildirin. Alıntı:
|
|
|
|
#59 (permalink) |
|
Yer: Seattle
|
Sol alt kosede ki Mesaj Seçenekleri'nde:
Trackbacks are Açık Pingbacks are Açık Refbacks are Açık yerine Trackbacks kullanımı: Açık Pingbacks kullanımı: Açık Refbacks kullanımı: Açık olabilir. Kolay gelsin. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!