|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Re: Duplicate Thread uyarısı
Ve sonunda gönderildi ![]() Film afişlerinde yaşanan kirliliği tüm çıplaklığıyla yansıtan konumu sinema bölümünden okuyabilirsiniz. Konum tam 5 dalda eleştiri ödüllerine adaydır. Birçok eleştirmen yazının şu ana kadar yazılmış en iyi afiş eleştirisi olduğunu söylüyor. Okurken ağzınız açık kalacak ve dünyanın gerçek yüzünü görme şansına erişeceksiniz. Bu arada 30 karakter çok kısa olmuş aslında. |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Sorunun başlık kısalığı ile ilgili olduğunu sanmıyorum benim göndermek istediğim konunun başlığından çok daha uzunları şu an eklenmiş vaziyette.
"Microsoft / MSN ve Türkçe komedisi" bu yazmak istediğim konu başlığı, bunu daha nasıl kısaltabilirim ki :-) @zoque - Görünüşe göre şu an hiçbir başlık altında konu açamıyorum abi... |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
gravity, deneme amacli olarak seni farkli bir kullanici grubuna aldim. yeniden bir dener misin?
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
@zoque -- Abi kusura bakma iş yoğunluğundan giremedim bir süredir. Denedim yine olmuyor. Tam önceki cevaplarda bahsedildiği gibi yani ekle butonuna bir kez basıyorsun aşağıda browserda "done" yazıyor ama hiçbirşey olmuyor. İkinci kez bastığında duplicate thread uyarısı geliyor...
Firefox ve Explorer'da denedim ikisi de aynı bilgin olsun diye söyleyeyim. Teşekkür... |
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
@gravity. forum ayarlarina baktigim zaman herhangi bir problem göremiyorum. gerekli tüm yetkiler verilmis.
2 browser'da calismadigina göre, is yerinde eger imkanin olursa, baska bir bilgisayardan kendi hesabinla giris yapip konu göndermeyi calisabilir misin?
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Ayni sorunu "bit pazari" bolumunde yasadim. Mesaji ilk gondermek istedigimde "sayfa goruntulenemiyor" uyarisi veriyor idi. Geri donup tekrar gondermek istedigimde ise "dublicate thread.." uyarisi ile bit pazari bolumune yonlendiriliyordum. Ancak basligi kisalttiktan sonra konuyu acabildim.
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
az önce small talk bölümüne bir konu ekleyecektim, önce ön izleme yaptım, arkasından mesajı kaydet dedim önizleme alanından, daha önce eklenmiştir yazdı, ve şu an yeni konu açamıyorum
AltıÜstü Tasarım (Kaliteyi Destekliyoruz) tt | asdfClub | PublicMail | nntp2rss | reklampark Mesaj Taci TIRSAK tarafından 21.04.2005 (17:12) yeniden düzenlendi.. Açıklama: virgüller önemli ! |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
başlık olarak "ciddi bir problemim var !?" yazınca gönderemedim, başlığı "ciddi problem" olarak değiştirince sorun düzeldi, sanırım püf nokta başlık
|
|
|
#30 (permalink) |
|
sorun başlıkta mı bilmiyorum ama başlık uzunluğunda olmadığı kesin. Az önce small talk bölümüne 40+ karakter başlıklı mesaj açtım sorun çıkmadı.
@zoque -- dediğin gibi başka bilgisayardan (Firefox@Mac) yazınca konu açabildim. Başlıktan değil demekki bilgisayar veya cookieler ile ilgili olabilir. cookie'leri silip kendi bilgisayarımdan tekrar deneyeceğim. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!