Zoque.Forum
»
Duplicate Thread uyarısı
|
| Forum/Galeri Kullanımı Forum ya da galeri bölümlerini kullanırken karşılaştığınız problemlere ve sormak istediklerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Duplicate Thread uyarısı
Selam;
Forumun www bölümüne konu açmak istedim. Konuyu yazıp yollamaya çalıştığımda türkçesi "bu konu son 5 dakika içinde yolladığınız konunun aynısıdır" diye bir hata mesajı verdi. Birkaç kere denedim sonuç aynı. Bilgisi olan var mı?... Şimdi buraya attığım post yayınlanacak mı yoksa aynı uyarıyı mı verecek onu da bilmiyorum tabi :-) |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Re: Duplicate Thread uyarısı
son gecen süre icinde, ayni bölüme yeni bir konu eklemeyi denedin mi?
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yes sir, sorun aynen devam ediyor... Başkalarında olmamış sanırım yeni postlar görüyorum sadece benim bilgisayarımda olan bir sorun mu acaba...
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Ben de az önce aldım "Sinema" forumunda. İlk Gönder'e tıkladım bişiler yükler gibi oldu sonra durdu. Bir daha tıkladım bu hatayı vermeye başladı. Ama konum eklenmemiş foruma. Yarın konuyu bir daha atmayı deneyeceğim bakalım...
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
www, sunucu tabanlı programlama gibi bölümlerde bende de sık sık oluyor.
En son başlıktaki tırnak işaretini sildim eklemişti. (') kullanınca yaptı ![]()
|
|
|
#9 (permalink) |
|
arkadaşlar bende uzun süredir yeni başlık açamıyorum. ilk zamanlar bunun firefoxtan kaynaklandığını sanmıştım ama farkettimki değilmiş.
Sürekli 5 dk uyarısı alıyorum. Hiç bir yerde yeni bir başlık açamıyorum.Ama açılan bir başlığa cevap verebiliyorum.. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
yeniden bir dener misiniz?
|
|