Zoque.Forum
»
Login Kalamama Sorunu
|
| Forum/Galeri Kullanımı Forum ya da galeri bölümlerini kullanırken karşılaştığınız problemlere ve sormak istediklerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Login Kalamama Sorunu
Nedendir anlamadım ama sanırım çerezler ile alakalı bir problem, Opera ve Firefox'ta da denemiş olmama rağmen yeni bir pencere açtığımda ya da herhangi bir ekli dosyayı açmaya çalıştığımda otomatik olarak logout oluyorum ve tekrar giriş yapmam gerekiyor ayrıca buna bağlı olarakta "beni hatırla" da bir işlev göstermeyip, site alzaymırlığını koruyor
Yardımcı olursanız pek bir güzel olacak... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Izmir, TR
|
Re: Login Kalamama Sorunu
bu webserver'daki session ve cookie ile ilgili ayarlardan kaynaklanıyor, genel olarak bakıldığında yani kullanıcı taraflı bir sorun değil ama yine de browserinin ayarlarını bi incele derim..
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Çerezleri temizlemek, güvenlik seviyesini kontrol etmek, tarayıcı ayarlarını kontrol etmek gibi şeyleri yaptım ama herhangi bir değişiklik olmadı... Sanırım site yöneticilerinin ilgilenmesi gereken bir sorun...
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
baska bu tür sorunlarla karsialasanlar var mi peki?
@kaank, sana gönderilen emaillerin ulasmadigina dair hata mesajlari geliyor. email adresini günceller misin?
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
http://forum.zoque.net/mycookies.php buradan cookie'leri silip yeniden dener misiniz?
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Edit : Sorun hâlâ devam ediyor... Yeniden Edit : Yeni E-Posta adresimi girdim ve onayladım, buna bağlı olarak sorunum da ortadan kalktı, yardımcı olduğunuz için teşekkürler... Mesaj KaanK tarafından 19.10.2005 (13:45) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050915 Firefox/1.0.7
kullanıyorum, login kalamıyorum. ancak sitede kimler var sayfasında beklersem oluyor. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!