Zoque.Forum
»
Login Sorunu
|
| Forum/Galeri Kullanımı Forum ya da galeri bölümlerini kullanırken karşılaştığınız problemlere ve sormak istediklerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Login Sorunu
Merhaba,
Forum'a 12:35 itibariyle login olmakta problem yaşadım, normalde "Beni Hatırla" seçeneğini aktif tutuyorum fakat bir thread'a geçmek istediğimde forum'dan logout olduğumu farkettim, tekrar login olmak istedim, sistem tarafından verilen login hakkımı doldurdum ve sistem 5 kerelik login kotamı doldurduğumu söyleyip beni forumdan 15 dakikalığına banladı. Daha sonra Login sayfası'ndan "Şifremi unuttum" seçeneğine 4 kere e-mail adresimi yazdım ve Submit ettim ancak mail adresime herhangi bir mail gelmedi, daha sonra 5. kez yeniden denedim ve bu sefer sistem tarafından yeniden oluşturulan bir şifrenin e-mail adresime gönderildiğini gördüm [daha once denedigim sifremi unuttum islemlerine ait maillerde oradaydi] ve bu şifreyle giriş yapmaya çalıştım, sistem tarafından oluşturulan şifreyle giriş yapmaya çalıştığımda bana tekrar 15 dakikalık banlandığımı fakat aynı zamanda Şifremin veya Kullanıcı adımın hatalı olduğunu belirtti.. 15 dakika sonra bekledikten sonra şimdi giriş yaptım, giriş yaptıktan sonra Login'i başarıyla tamamladığımızı belirten sayfadan sonra normalde olduğum sayfaya geri gönderilmem gerekirken beni http://forum.zoque.net/admincp adresine yönlendirdi ve burada tekrar login bilgilerimi istedi, önce tereddüt ettim fakat bilgilerimi yazdım ve Login oldum, daha sonra herşey normaline döndü, sorun bendemi yoksa forumdamı bir sorun oluştu, bu problemi herkesmi yaşadı yoksa sadece benim için geçerli bir sorunmuydu? , bunun nedenini merak ediyorum, bilgilendirirseniz sevinirim.. Şimdiden Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Login Sorunu
Firefox kullanmıyorsun galiba?
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
"Beni Hatırla" seçeneğini aktif tutuyorum fakat bir thread'a geçmek istediğimde forum'dan logout olduğumu farkettim, tekrar login olmak istedim"
Böyle şeyler genelde İE'de oluyor.Daha önce thread'a tıklamış ve tekrar tıkladığında eski sayfayı yenilemeden açmasından kaynaklanabilir diye düşündüm.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
@frc
O yazdığının tarayıcı ile direkt bir ilgisi yok. Eğer "cookie" kaydedilmesini kapatmışsan ister IE ile, istersen de Lynx ile gir aynı hatayı alırsın ![]() Genelde IE'de oluyor demişsin, muhtemelen SP2'den sonra gelen varsayılan güvenlik ayarlarından dolayı öyledir. Şayet ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım IE kullanırken.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
Böyle bir sorunla ne IE'de ne de Firefox'ta karşılaşmadım. Ama bu sorunun kaynağı cookie yazılırken bir paketin bilgisayara eksik yollanması ya da yollanan verinin yazılırken diske eksik yazılması dahi olabilir.
O yüzden de zoque'un dediği gibi tek bir hata için bildirim yapmanıza gerek yok. Bariz bir şekilde çerezlerin kafası karışmış çünkü. ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!