Zoque.Forum
»
2. El Dijital fotoğraf Makinaları
|
| Fotoğraf Fotoğraf çekim teknikleri, fotograf ekipmanları ve fotoğrafcılıkla ilgili merak ettiklerinizi ve öğrenmek istedikerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, G.O.P
|
2. El Dijital fotoğraf Makinaları
Henüz fotoğraf çekme gibi bir yeteneğim yok sadece izleyiciyim. En kısa sürede başlamak istiyorum. dijital fotoraf makinaları fiyatlarını araştırdım da gördüğüm acı gerçek çok pahalı olduklarıydı. Ucuzuda var ama benim işimi görmez diye düşünüyorum... Bu yüzden dijital fotoraf makinaları içinde bir 2.el pazarı varmı diye sorucam yer Istanbul...intertnet üzerinde yurtdışında 2.el siteleri var sanırım türkiyede olanlar varmı...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
sahibinden.com ikinci el alım satımı konusunda benim tavsiyemdir.
Daha pek çok ikinci el sitesi var türkiye için. Gooooogle 'dan bir arama yap bolca sonuç alırsın. Ayrıca (Istanbul için) Tahtakale semalarında ikinci el dijital fotoğraf makinesi satışı yapan yerler olduğunu duydum. Ancak tam adres bilmiyorum. Ben şahsen, ikinci el elektronik eşya almakta çok tedirginim, güven olmuyor, alırken sapasağlam bir cihazdan, bir ay sonra apansızın bir arıza çıkabiliyor.(Paranoyakmıyım neyim )
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Sony-DSC-P51
Arkadaşlar ben de sony dsc-p51 var fiyatı uygun, ilgilenen varsa mail atabilir alientralf@yahoo.com fiyat:540.Milyon. Özelliklerini herhangi bir arama motorundan bulabilirsiniz.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Arkadaşlar sadece birkaç uyarı yapmak istiyorum;
Bence, 1- Makinayı görmeden mümkünse min. 2-3 aylık bir garanti almadan satın alma yoluna gitmek büyük bir hata... 2- Fotoğrafçılık kursuna başladım. Hocanın vurguladığı tek birşey var. "Lütfen kafanıza göre hareket etmeyin. Mutlaka bir bilen ile gidin. Onun tavsiyelerine uyun.." Adam neredeyse yalvaracaktı Bence de çok haklı.. Bu iki tavsiyemden haberiniz olsun. Bir hevese kapılıp kazık yemek olası... |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
Re: 2. El Dijital fotoğraf Makinaları
Gerçekten fotograf çekmek istiyorsan FinePix S7000 i denemenizi tavsiye ederim.Eski refleks makinalarda ne yapabiliyorsan hepsi var birde elektroniğin olanakları eklenmiş istersen her şeyi makinaya bırak istersen kontrol tamamen sende olsun üstelik 12M piksel kalitesinde
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: 2. El Dijital fotoğraf Makinaları
aşağıdaki bağlantıyı kullanarak, yapılan ilanları tarayabilirsiniz... çok uygun fiyatlı 2. el fotoğraf malzemeleri bulabilirsiniz orada:
http://groups.yahoo.com/group/fotografpazari/ |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!