Zoque.Forum
»
Fotoğraf makinaları kullanma kılavuzu
|
| Fotoğraf Fotoğraf çekim teknikleri, fotograf ekipmanları ve fotoğrafcılıkla ilgili merak ettiklerinizi ve öğrenmek istedikerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Anlaşıldı Chewbacca, sayende bayağı bilgi edineceğiz.
İyi ki geldin mi demeli, bilemiyorum ama sen yazmaya devam et lütfen. Buradaki bilgilerin telif hakkı falan yoksa basıp basıp çoğaltılması gerektiğini düşünüyorum ben... ![]()
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
valla fotoğraf için yazdıklarımı bilim teknikden aldım... insanın bildiğini unutmadan yazması çok kolay olmuyor... bir de TEMEL bilgiler ne derece güçlü olursa bina o derece sağlam oluyor. pratikde ise hepimizin iyi kötü tecrübeleri var. onları da paylaşmaya başlarsak (ki başlayacağımızı düşünüyorum... ) mükemmel bir ilerleme olacaktır hepimiz için...
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Fotoğraf makinaları kullanma kılavuzu
benimde bir katkım olsun " www.kameraarkasi.org " Sinema - Belgesel - Kısa Film - Kamera - fotograf - fotograf Galerisi - Işık - Ses - Kurgu - Televizyon ve Kompozisyon Kuralları konularında oldukça iyi bir kaynaktır tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
once meraba diim yazınıız okudum baya aydınlatıcı olmus ben 5 aydır fln foto ile ugrasıyorum bir zenith im var cok eskı full manuel simidi bi ark ım fransadan bana 200 euro ya Canon eos 300 buldu bi,de yanında 25 80 sanırım zoom objf var simdi bennım sorum su ben mauel mak isttiyorum ve eos 300 de auto focus + hersey manuel kullanımda var heralde yanı bana uygun mu?
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Alıntı:
yukarıda belirttiğin gibi hem manuel hem otomatik hem de yarı manuel olarak kullanabiliyorsun. eger 200 euro'ya alabiliyorsan al derim. |
||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!