Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kültür ve Sanat » Fotoğraf » Sony dsc F 717 almak istiyorum

Fotoğraf Fotoğraf çekim teknikleri, fotograf ekipmanları ve fotoğrafcılıkla ilgili merak ettiklerinizi ve öğrenmek istedikerinize bu bölümde yer verebilirsiniz.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 10.07.2003   #11 (permalink)

cihangir's Avatar

Yer: Karlsruhe / Freiburg
Görsel: 169

amerika'da elektronik cihaz fiyatlari sirf türkiye'ye degil avrupa'ya oranla da daha ucuz.

bu arada yurtdisindan yapilan alisverisler icin ne tür bir gümrük uygulamasi düzenliyor, hala daha kesin bilgiler yok galiba. tabii garanti uygulamasi avrupa ya da türkiye'de de gecerli mi onu da gözden kacirmamali.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 10.07.2003   #12 (permalink)

Passion's Avatar

Yer: ankara
ama bu sitelerin bir çoğu hatta hemen hemen hepsi -amazon'da dahildir büyük ihtimalle- elektronik hiçbir ürünü Türkiye'ye yollamıyor. isterseniz 2 katını ödeyin. bu elektronik ürünlere gameboy oyunları bile dahildir. varın gerisini siz düşünün.

F717'ye $630 gibi bir fiyata $10 kargo ücretiyle sahip olmak mümkün. tabii abd ya da kanada'da yaşıyorsanız. çünkü başka yere yollamıyorlar : (

doğubank'taki ürünlerin hepsi (ya da çoğu) garantili. 1 yıl. F717 için konuşuyorum. tabii garantisiz, kaçak vs. ürünler de olabilir. dikkat etmek lazım, pek tekin bir yer değil galiba. ben yabancısıyım.
Passion şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 10.07.2003   #13 (permalink)

enemy's Avatar

Yer: Horlanda
@Oguzhan Simsek: Erkayalar kadar, büyük kârlarla mal satan, bir başka firma bilmiyorum...

Bu arada, Sultan Ahmet 'te, Dikilitaş(galiba bu oranın adı) karşısında, SultanAhmet Tramvay durağında bulunan bu tarz fotoğraf makineleri satıcılarıyla, iyi bir pazarlığa girişirseniz, uygun fiyatlara düşüyorlar. Doğubank her ne kadar, yurtdışından kaçak ve bavul ticareti ile mal getiriyor olsada, alıcı kitlesi belli olduğundan ve distribütörlerden ucuza verdiklerini bildiklerinden, fiyatlarda 40-50 bilemediniz, 100 euro(yada dolar) oynuyor.

Ancak, Sultan Ahmet 'te ve bu gibi, fotoğraf çekimine meyilli yerlerde, eğer fotoğraf stüdyoları ve fotoğraf alet edevatlarını çok satan yerler çoksa, bu aletlerin yurtdışındaki ucuzluğundanda faydalanarak, satıcılar pekte fazla kâr koymadan satıyorlar. Zaten, uygun bir fiyat vermezlerse, turistler pekte pahalısına kaçmıyorlar.

Şuanda aletin adını hatırlamıyorum ama, en uygun 600 euroya bulup aldığımız bir aleti, o yol üzerindeki satıcılarda 520 euro gibi bir fiyata bulmuştuk. Çok şaşırdık tabi... Bu arada, arkadaşım o aleti Doğubank 'tan almıştı. Kendisiyle şu aralar görüşmüyorum ama, görüştüğüm vakit aletin hangi marka ve model olduğunu sorabilirim. (Canon kullanıyorum ve hayal meyal, kendisininde Canon aldığını hatırlıyorum ama, emin değilim...)
Old 10.07.2003   #14 (permalink)

schizophrenia's Avatar

Yer: denizli
nerdeyse bütün markaların türkiye temsilcileri kendilerinin ithal etmediği ürünlerin garantilerini kabul etmiyorlar. ilanlarında vs. yerlerde "x tarafından ithal edilmiştir logosunu arayınız" gibi uyarılar koyuyorlar. kısacası yurtdışından aldığınız aletlerin garantileri yurtiçinde havaya uçuyor.
Old 10.07.2003   #15 (permalink)

cihangir's Avatar

sony.com.tr ye garanti olayi ile ilgili bir email attim. bakalim ne yanit verecekler. ilgilenenler icin kontak bilgileri:

Müşteri Bilgi Merkezi

Tel: + 90 216 531 98 50
Fax: + 90 216 474 04 77
E-mail: bilgi@eu.sony.com
Old 10.07.2003   #16 (permalink)

cihangir's Avatar

http://www.sony.de/cds/showpage.asp?...67&loc=de_de#2 adresine göre; f717'in ilk üretilen modellerinde görüntü netlilginin saglanmasinda bazilarinin problem yaratabileceginden bahsedilmis.

bundan etkilenen makinalarin seri numaralari:

1710001 - 1724200
1850001 - 1851100
1851152 - 1851232
1851365 - 1851450
1860001 - 1861526
1861530 - 1861532
1861534
1861536 - 1861540
1861544 - 1861545
1861547 - 1861548
1861551 - 1861792
1861801 - 1862064
1862088 - 1862099

kamera sahiplerinin müsteri hizmetleri ile temasa gecmeleri istenmis. belki ayni bilgi sony.com.tr yada sony.com'da da vardir, ama arastirmadim acikcasi.

en azindan f717 almak isteyenler kameranin seri numarasini kontrol edebilirler.
Old 10.07.2003   #17 (permalink)

Yer: istanbul
konu erkayalar'dan açılmışken bir soru somak istiyorum,

g3 aksesuarlarının fiyatlarını öğrenmek istediğimde bana aşağıdaki fiyatları gönderdiler; sizce bu fiyatlar nasıl?

Geniş açı konvetör WC-DC52 : 136 EURO
Tele konvertör TC-DC52 : 165 EURO
Close-up lens Filtre : 80 EURO
Canon LA-DC58B Adapter:36 EURO

ayrıca erkayalar'dan başka havale yapınca yukarıdaki ürünleri kargo ile gönderecek bildiğiniz başka yerli firma var mı?
asmanurr şu an çevrimdışı  
Old 10.07.2003   #18 (permalink)

enemy's Avatar

Yer: Horlanda
@asmanurr: Sözkonusu Erkayalar 'sa, verdikleri fiyatların 20€ altına bulursun piyasada.
Old 10.07.2003   #19 (permalink)

Passion's Avatar

Yer: ankara
doğubank'tan 1 yıl garantili sony ürün almak mümkün(müş). aradım, taradım, soruşturdum, öyle. ama ana bayiiden +€ 200 3 yıl garantili alırsınız o başka ama ürün aynı ürün.
Passion şu an çevrimdışı  
Old 10.07.2003   #20 (permalink)

schizophrenia's Avatar

Yer: denizli
@asmanurr

fotobalım var havale ile alış-veriş yapabileceğiniz.

www.fotobalim.com.tr den detaylı bilgiyi alabilirsiniz.
www.tetris.com.tr var. şu an siteye bağlanamadığımdan sorunuza cevap olur mu bilemiyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

istiyorum , almak , 717 , dsc , sony

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 09:57.