Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kültür ve Sanat » Fotoğraf » Sony dsc F 717 almak istiyorum

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 05.09.2003   #31 (permalink)

stNonStop's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 5

Teknosa nın sitesinde fiyat ile iligli bir şey göremedim ama bunun yanısıra bir şey dikkatimi çekti. S5000 Olarak Teknosa da geçen makinanın özellkilerine sadece 6 M. etkin pixel yazılmış. Dpreview de ise sadece 3.1 yazıyor acaba hangisi doğru. Yada sadece bu Z harfi bu kadar değişiklikle sebep veriyor mu???

Elektronik ve Haberleşme Mühendisi
Aziz DURMAZ
stNonStop şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 05.09.2003   #32 (permalink)

Yer: istanbul
sitede sağdaki üst üste dizilmiş 135*80 px lik bannerlardan en üstte olanı belki random açılıyordur ama ben her açtığımda en üstte fuji banneri çıkıyor 959 milyon yazıyor, ürünle ilgili detaylar bölümünde fiyat ile ilgili bilgi verilmemiş ama
hizir şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 05.09.2003   #33 (permalink)

Adem Tokdemir's Avatar

800-900 €'a çıkmışken...

Arkadaşlar madem ki ortalama 1000€'yu gözden çıkardınız Canon'un yeni modeli D300 almanızı tavsiye ederim. Yalnız birkaç yüz € daha eklemeniz gerekiyor. Ürünün 18x55 objektifli fiyatı 1300 € olması gerekiyor. (Türkiye fiyatı)
D300 ile ilgili bilgiler
Adem Tokdemir şu an çevrimdışı  
Old 18.01.2004   #34 (permalink)

David Wenham's Avatar

Görsel: 1
Re: Sony dsc F 717 almak istiyorum

Alıntı:
Passion tarafından gönderilen mesaj:
doğubank'tan 1 yıl garantili sony ürün almak mümkün(müş). aradım, taradım, soruşturdum, öyle. ama ana bayiiden +€ 200 3 yıl garantili alırsınız o başka ama ürün aynı ürün.
Ya ben acil Sony-F717 almak istiyrum, araştırmadığım site kalmadı. Acaba doğubank ta minimujm fiyat nedir? Çok acil, tecrübesi olan biri varsa lütfen yazsın buradan. Teşekkürler
David Wenham şu an çevrimdışı  
Old 19.01.2004   #35 (permalink)
demon

PS:bu arada Sony DSC f717 satmayi dusunuyorum Nedenim ise Canon EOS 300D almak onun dsinda cihazla en ufak bir sorunum yok artI cihazIn en ufak bir cizigi yok.Orjinal Kutusuyla birlikte haliyle.Amerikadan aldIm

Sony DSC F717
-------------------------------------------------------------------------------

256 MB Lexar Memory Stick* Select
32 MB Sony Memory Stick
USB 1.1 Pocket Memory Stick Reader + XD Card Reader
Hama Cleaning Kit
4 MemoryStick Key Holder
58 mm Hama Circular Polorizer Filter
58 mm UV Filter
58 mm FD Filter
Filtreler icin suni deri kIlIf
58 mm +4D Closeup Lens
58 - 62 mm 2.0X Digital Tele Lens ( Mercury Optics ) + Deri kIlIf + 62 mm Lens Cap
58 - 67 mm 0.45 Wide Angle Lens ( Mercury Optics ) + Deri kIlIf + 67 mm Lens Cap
Sakar TR1S tripod
Kutusu dahi acIlmamIs Turbo Charger araba kitiyle birlikte.

---------------------------------------------------------------------------------

AnlamsIz tartIsmalara girmemek icin fiyat vermiyorum.Ilgilenen arkadas mail atarsa
gerekli bilgiyi kendisine verebilirim.

demon@dem10.com

Old 19.01.2004   #36 (permalink)

David Wenham's Avatar

Alıntı:
demon tarafından gönderilen mesaj:
PS:bu arada Sony DSC f717 satmayi dusunuyorum Nedenim ise Canon EOS 300D almak onun dsinda cihazla en ufak bir sorunum yok artI cihazIn en ufak bir cizigi yok.Orjinal Kutusuyla birlikte haliyle.Amerikadan aldIm

Sony DSC F717
-------------------------------------------------------------------------------

256 MB Lexar Memory Stick* Select
32 MB Sony Memory Stick
USB 1.1 Pocket Memory Stick Reader + XD Card Reader
Hama Cleaning Kit
4 MemoryStick Key Holder
58 mm Hama Circular Polorizer Filter
58 mm UV Filter
58 mm FD Filter
Filtreler icin suni deri kIlIf
58 mm +4D Closeup Lens
58 - 62 mm 2.0X Digital Tele Lens ( Mercury Optics ) + Deri kIlIf + 62 mm Lens Cap
58 - 67 mm 0.45 Wide Angle Lens ( Mercury Optics ) + Deri kIlIf + 67 mm Lens Cap
Sakar TR1S tripod
Kutusu dahi acIlmamIs Turbo Charger araba kitiyle birlikte.

---------------------------------------------------------------------------------

AnlamsIz tartIsmalara girmemek icin fiyat vermiyorum.Ilgilenen arkadas mail atarsa
gerekli bilgiyi kendisine verebilirim.

demon@dem10.com

sana mail attım ama ulaşmadı, bana yapabileceğin MINIMUM fiyatı buradan ya da e-mail adresimden iletirsen sevinirim. Normalde Amerikadan alacaktım. Ama beklemek istemiyorum. Eğer uygun bir fiyat verirsen senden alabilirim. mail adresim speed_guitar@yahoo.com
Old 19.01.2004   #37 (permalink)

David Wenham's Avatar

Re: 800-900 €'a çıkmışken...

Alıntı:
Adem Tokdemir tarafından gönderilen mesaj:
Arkadaşlar madem ki ortalama 1000€'yu gözden çıkardınız Canon'un yeni modeli D300 almanızı tavsiye ederim. Yalnız birkaç yüz € daha eklemeniz gerekiyor. Ürünün 18x55 objektifli fiyatı 1300 € olması gerekiyor. (Türkiye fiyatı)
D300 ile ilgili bilgiler
Sony-F717 mi yoksa D300 mü? Yani sony almayı planlıyorum ama senin fikrini de almak isterim doğrusu. Doğrusu fiyat ve estetik açıdan F717 yi tercih ederim..? Ayrıca da amerikan siteelrindeki pro-kit avantajları da var.
Old 19.01.2004   #38 (permalink)
demon

Alıntı:
David Wenham tarafından gönderilen mesaj:
Sony-F717 mi yoksa D300 mü? Yani sony almayı planlıyorum ama senin fikrini de almak isterim doğrusu. Doğrusu fiyat ve estetik açıdan F717 yi tercih ederim..? Ayrıca da amerikan siteelrindeki pro-kit avantajları da var.
Himm mailimle ilgili sanIrIm bir sorunum var bende cozmus degilim, neyse bundan ote cihazI satsamda sana sunu soliyim deneyimini bilmiyorum ama, ikisininde artIlarInIn eksilerinin oldugu cok yon var.Canon bir SLR digital makina herseyden once, sony ise digital fotograf makinasI fiyat performans olarak kesinlikle sony derim cok fazla artI yonu var.Pil kullanImI, macro focus range, video cekimi, oynayabilen kafa night shot, ve tabiki carl zeiss lens ama karsIsInda bir Canon ve eos 300D olunca ilk fark eden bence IsIk olcumleri konusunda yeteneksizligi oluyor..kIs ayIndayIz Canon la cekim yapIyorum hatta bu sample larI bi yere koyayIm yorumlarInIzI alayIm yorumlarImI soleyeyim.Pek interaktif bir konusma oldu eheh

http://www.dem10.com/compare/ adresinden 717 ve Canon EOS 300D orneklerine bakabilirsiniz.Zamanim cok kIsItlI oldugu icin cok hIzlI davrandIm ikisi icinde auto mode aktif, tripod kullanmadIm.717 sahibi oldugu icin ayarlarI biliyordum ama eosla ilk tanismam oldugu icin sadece auto mode da compare etme sansim oldu.Bence renkler canonun daha sIcak...717 KIs gibi cekmis eos ise yaz gibi.Rrenkler daha dogru.Paketle gelen lensden herkes sikayetci cok kaliteli olmadIgInI soluyorlar ilerde mutlaka degistirmek isteyeceginizi landscape cekimlerinde focus sorunu oldugunu felanda okumustum.Fiyat konusunda ise uzgunum sana gerekecen cevabI verecegim.

iyi calismalar

Old 19.01.2004   #39 (permalink)

David Wenham's Avatar

Alıntı:
demon tarafından gönderilen mesaj:

http://www.dem10.com/compare/ adresinden 717 ve Canon EOS 300D orneklerine bakabilirsiniz.
Keşke daha makro çekimler, ya da estetik sahne çekimleri ile karşılaştırabilseydin bu iki makineyi, ama yine de çok takdir edilecek bişey yaptığınız ortada. Teşekkürler.
Old 21.01.2004   #40 (permalink)

eos 300d al, boşver f717'yi
aptal şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

istiyorum , almak , 717 , dsc , sony

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com TEKplatform TEKplatform

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.3 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 12:27.