|
|
#31 (permalink) |
|
Teknosa nın sitesinde fiyat ile iligli bir şey göremedim ama bunun yanısıra bir şey dikkatimi çekti. S5000 Olarak Teknosa da geçen makinanın özellkilerine sadece 6 M. etkin pixel yazılmış. Dpreview de ise sadece 3.1 yazıyor acaba hangisi doğru. Yada sadece bu Z harfi bu kadar değişiklikle sebep veriyor mu???
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
sitede sağdaki üst üste dizilmiş 135*80 px lik bannerlardan en üstte olanı belki random açılıyordur ama ben her açtığımda en üstte fuji banneri çıkıyor 959 milyon yazıyor, ürünle ilgili detaylar bölümünde fiyat ile ilgili bilgi verilmemiş ama
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
800-900 €'a çıkmışken...
Arkadaşlar madem ki ortalama 1000€'yu gözden çıkardınız Canon'un yeni modeli D300 almanızı tavsiye ederim. Yalnız birkaç yüz € daha eklemeniz gerekiyor. Ürünün 18x55 objektifli fiyatı 1300 € olması gerekiyor. (Türkiye fiyatı)
D300 ile ilgili bilgiler |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) | |
|
Re: Sony dsc F 717 almak istiyorum
Alıntı:
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
|
PS:bu arada Sony DSC f717 satmayi dusunuyorum Nedenim ise Canon EOS 300D almak onun dsinda cihazla en ufak bir sorunum yok artI cihazIn en ufak bir cizigi yok.Orjinal Kutusuyla birlikte haliyle.Amerikadan aldIm
Sony DSC F717 ------------------------------------------------------------------------------- 256 MB Lexar Memory Stick* Select 32 MB Sony Memory Stick USB 1.1 Pocket Memory Stick Reader + XD Card Reader Hama Cleaning Kit 4 MemoryStick Key Holder 58 mm Hama Circular Polorizer Filter 58 mm UV Filter 58 mm FD Filter Filtreler icin suni deri kIlIf 58 mm +4D Closeup Lens 58 - 62 mm 2.0X Digital Tele Lens ( Mercury Optics ) + Deri kIlIf + 62 mm Lens Cap 58 - 67 mm 0.45 Wide Angle Lens ( Mercury Optics ) + Deri kIlIf + 67 mm Lens Cap Sakar TR1S tripod Kutusu dahi acIlmamIs Turbo Charger araba kitiyle birlikte. --------------------------------------------------------------------------------- AnlamsIz tartIsmalara girmemek icin fiyat vermiyorum.Ilgilenen arkadas mail atarsa gerekli bilgiyi kendisine verebilirim. demon@dem10.com |
|
|
|
#36 (permalink) | |
|
Alıntı:
sana mail attım ama ulaşmadı, bana yapabileceğin MINIMUM fiyatı buradan ya da e-mail adresimden iletirsen sevinirim. Normalde Amerikadan alacaktım. Ama beklemek istemiyorum. Eğer uygun bir fiyat verirsen senden alabilirim. mail adresim speed_guitar@yahoo.com
|
|
|
|
#37 (permalink) | |
|
Re: 800-900 €'a çıkmışken...
Alıntı:
|
|
|
|
#38 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
night shot, ve tabiki carl zeiss lens ama karsIsInda bir Canon ve eos 300D olunca ilk fark eden bence IsIk olcumleri konusunda yeteneksizligi oluyor..kIs ayIndayIz Canon la cekim yapIyorum hatta bu sample larI bi yere koyayIm yorumlarInIzI alayIm yorumlarImI soleyeyim.Pek interaktif bir konusma oldu eheh ![]() http://www.dem10.com/compare/ adresinden 717 ve Canon EOS 300D orneklerine bakabilirsiniz.Zamanim cok kIsItlI oldugu icin cok hIzlI davrandIm ikisi icinde auto mode aktif, tripod kullanmadIm.717 sahibi oldugu icin ayarlarI biliyordum ama eosla ilk tanismam oldugu icin sadece auto mode da compare etme sansim oldu.Bence renkler canonun daha sIcak...717 KIs gibi cekmis eos ise yaz gibi.Rrenkler daha dogru.Paketle gelen lensden herkes sikayetci cok kaliteli olmadIgInI soluyorlar ilerde mutlaka degistirmek isteyeceginizi landscape cekimlerinde focus sorunu oldugunu felanda okumustum.Fiyat konusunda ise uzgunum sana gerekecen cevabI verecegim. iyi calismalar |
|
|
|
|
#39 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!