Zoque.Forum
»
Sony dsc F 717 almak istiyorum
|
| Fotoğraf Fotoğraf çekim teknikleri, fotograf ekipmanları ve fotoğrafcılıkla ilgili merak ettiklerinizi ve öğrenmek istedikerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
Sony dsc F 717 almak istiyorum
Selamlar,
Yakında bir digital foto. makinesi almayı düşünüyorum. şuan kafamda sony dsc f 717 var ancak bu makinenin sıfır ve ikinci el piyasası nedir acaba bilgilendirebilirseniz sevinirim.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
Teşekkür ediyorum. Bu makineyi alıcam gibi gözüküyor hayalimdeki bir alet... kesin alıcam...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
benim hayalimdeki makina canon eos 1Ds ama cnet'te en ucuz fiyatı 7099$ gözüküyor. doğubank gibi bir yerde bunu kaça bulabilirim sizce?
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Canon EOS 1Ds gibi hem profosyenel, hem de alıcı kitlesi çok kısıtlı olan makineleri Doğubank'ta bulamazsınız. Kaldıki bulsanız dahi o kadar pahalı bir ürünü "garantisi benim abi" diyen bir yerden almak çok akılcı olmaz. Bizim şirkette 2 tane var bu aletten. Erkayalar'dan bir-kaç ay önce 8.000 küsür Euro'ya almınmış her biri . Ürün tanıtımı için dergi baskısında kullanılıyor.
Hayallerimizin gerçekleşmesi dileğiyle... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
ben de F717'yi düşünüyorum. € 790 bir tek yerde mi yoksa birkaç yerde mi? açık adres verirseniz süper olur : ) güncel fiyatlar nedir, bilginiz var mı?
teşekkürler..
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
bir de amazon.com dan baktığımızda f717 $ 612 görünüyor, amazon dan verilen siparişlerde ne gibi ilaveler ekleniyor elimize ulaşana kadar (gümrük vs falan gibi)
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg...photo&n=502394 |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
|
fujinin FINEPIX S602 diye bir modelini buldum biraz önce, http://www.fujifilm.com.tr/public/sh...=product&id=66
turkiye fiyatı 949 euro ama yurtdışında 699 $ a satılıyor, ![]() |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!