»
fotograf galerisi // kendi calismalariniza yer verebilirsiniz
|
| Fotoğraf Fotoğraf çekim teknikleri, fotograf ekipmanları ve fotoğrafcılıkla ilgili merak ettiklerinizi ve öğrenmek istedikerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Re: fotograf galerisi // kendi calismalariniza yer verebilirsiniz
Merhaba, Photo Manupulation'in turkcede ki ismi dijital fotograf islemedir,islenmis foto denir. dijital Fotografciliksa dijital makineyle fotograf cekme ugrasidir.
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
zirve 2002 ve 2003 fotoğraflarını yüklemek istedim fakat "yeterli disk alanınız yok" mesajı çıktı.
"Size sunulan toplam 10.00 MB mb'lik bir alandan 4 mb'sini kullanıyorsunuz. Geriye toplam -4.25 MB mb'lik bir hakkınız bulunuyor." bu mesaja göre 6 Mb'lık boş alan olması gerekirken 4.25 Mb içeri gitmiş görünüyorum. Bar'ın kırmısızı da sona dayanmış. Edit: http://forum.zoque.net/a/ görmeden sorumu buraya yazmışım. Kusuruma bakmayın. Uzun süre girmeyince böyle oluyor. Mesaj ilhamiyucel tarafından 25.07.2006 (12:53) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
kullanicilara ayrilan kotayi yükselttim. yeniden bir dener misin?
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Hemen yükledim.
Teşekkür ediyorum. Geç farkettiğim bir nokta var; 2004 galerisindeki fotoğrafların boyutu (aslın da bir önceki mesajımın cevabı burdaymış. 58 imaj var ve yaklaşık 14.5 Mb yapıyor. Yani -4.25 içeri gitmem normal. imajların boyutuna bakmamıştım). Misal; galeride 700x525 - 270 Kb gözüken fotoğrafın bendeki 800x600 olan yedeği 58 Kb gözüküyor (imajı düzenle)'den düzenlemeye çalıştım fakat değişiklik olmadı. Onları düzenlemek için bi'şey yapabilir miyiz, yoksa böyle mi kalsın? Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
galeriye en fazla 700x1000 formatinda calismalar eklenebiliyor. bu yüzden 800x600 büyüklügünde olanlar otomatik olarak 700x525 boyutuna indirilmis olmali. bunlarin kb olarak daha büyümesi problem degil. sunucuda yeteri kadar reservemiz var.
bu arada fotograflari yükleyerek arsivdeki eksigi kapattigindan dolayi da tesekkürler
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: İst
|
zoque çatısı altında tekrar ve daha aktif kullanıcılarla bir fotograf paylaşım sitesi oldugunda ben de muhakkak orda olmak isterim....veya....eğer site orda ben doğru ve güncel adresi bilmiyorsam birbilene sorarım?..
diğer mesajları okumadan ilk linki ısrarla tıklayıp errora inanmak istemeyenlerdenim cunki |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|