Zoque.Forum
»
Hangi Nikon?
|
| Fotoğraf Fotoğraf çekim teknikleri, fotograf ekipmanları ve fotoğrafcılıkla ilgili merak ettiklerinizi ve öğrenmek istedikerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Re: Hangi Nikon?
Bugun gidip Nikon D70 aldim ve magazadan ciktiktan sonra "keske D100 alsaydim" dedim, hep boyle yapiyorum zaten, oysa kac gundur de arastiriyordum:-))
Simdi pilin dolmasini bekliyorum, bu saatler gecmezki, sanirim ilk cektigim fograflar aksam fotograflari olacak:-) Tekrar hepinize tesekkur ederim. |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Ben kit aldim, icinde bir pil ve sarjor var, pili sarjor ile dolduruyorsun. Kullanim kilavuzun da belirtmemisler,ama tezgahtarin tavsiyesi, kullanmadan once ilk kez en az 8 saat sarj yapilmali dedi.
Pil ne kadar suruyor onu bilemiyorum, kullandigim da gorecegim, o zaman yazarim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
d70 bence cok dogru bir tercih olmus. forumda da zaten birkac tane daha d70 kullanicisi ve cok sayida bu makineyi almak isteyen kullanici var.
calismalari da bekliyoruz tabii ki ![]()
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|