»
Öylesine bir foto blog... www.fotografca.net
|
| Fotoğraf Fotoğraf çekim teknikleri, fotograf ekipmanları ve fotoğrafcılıkla ilgili merak ettiklerinizi ve öğrenmek istedikerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: BURSA
|
Öylesine bir foto blog... www.fotografca.net
Öylesine diyerek fotografca.net adresinde yayına başladık... Çok iddiamız olmadan birşeyler yapalım. Fotoğraf üzerine konuşalım, konuşulmayanları tartışalım ve seviyeli bir paylaşım ortamını hep birlikte oluşturalım. http://www.fotografca.net adresindeki sitemiz dünden beri yayında bizimle fotoğraf üzerine tüm düşüncelerinizi, yazılarınızı ve tartışılmasını istediğiniz fotoğrafları ve fotoğraflarınızı gönderebilirsiniz. Haydi hayırlısı...
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Re: Öylesine bir foto blog... www.fotografca.net
açıkcası boş aşırı derecede boş. Belki yeni olmasını bunda bir etkisi olabilir ama site yaptım diye çıkılacaksa önce icerikde hazırlanmalı yani. İçerik olarak sadece bir başlangıç yazısı var...
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Kusura bakmayın ama biri veya birileri var diye bir başkalarının olmaması... Galiba biraz kısır bir düşünce geldi bana.
Genede teşekkürler. Zaten biz "Öylesine bir foto blog" olarak yayına başladık bir iddamız yok. Mesaj baha tarafından 18.07.2004 (22:42) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
migros gibi cok büyük bir aliş-veriş merkezinin yanina küçük bir bakkal dükkani acmis olmak, kisir düşüncenin ta kendisidir.
kendinize has, sadece arkadaslarinizla aranizda tartişmak icin yaptiysaniz, tabii bu söylediklerim gecersiz. ama burda duyuru yapmanizdan niyetinizin bu olmadigini cikariyorum. yanlis anladiysam bagislayin! |
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Benim kendi fantazim diyelim ve daha fazla uzatmayalım. Benimle birlikte hergün fotoğraf adına yaşadıklarını paylaşmak isteyenler olur diye burada duyurmuştum. Ha ben yanlız kalırsam kendi düşüncelerimi oraya dökerim. Ne dersin... Seninde paylaşacağın bir şeyler olursa beklerim. Dostça kal. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
forum üyeliiginizin onaylanmasi ile size gönderilen bir e-posta bulunuyor. acilan bu konudan, size gönderilmis olan e-posta icerigi ve verilen baglantinin göz önüne alinmadigi/okunmadigi, ayni sekilde kayit sirasinda kabul ettiginizi bildirdiginizi üyelik sözlesmesini de okumadiginizi görüyorum.
yukarida belritmis oldugum sebeblerden dolayi konu kapatilmistir.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!