Zoque.Forum
»
Canon FiyatlarI sorunlarI
|
| Fotoğraf Fotoğraf çekim teknikleri, fotograf ekipmanları ve fotoğrafcılıkla ilgili merak ettiklerinizi ve öğrenmek istedikerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Canon FiyatlarI sorunlarI
Size ilginç birşey söyliim, 1-2 sene önce CanonA40 alıcaktım erkayalardan fiyat aldım.. Bu adamlar distribütörü daha ucuz olmaz garantili diye düşünürken.. Karaköy'de Erkayalarla aynı sokakta hep makine aldığım bir dükkana girdim aynı A40 için Erkayaların pazarlıkla indiği fiyatın %20-30 altını verdi fiyat olarak.. Üstelikte makine Erkayaların ithal ettiği ve Erkayalar garantisinde makine idi. Gerçi ben Nikon aldım sonuçta ama ilginç bir durum bence..
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Karlsruhe
|
demekki neymis sosyal orgutlenme cok buyuk fayda sagliyormus, niye avrupada yasam kalitesi bizden daha yukarida, iste bu sosyal orgutlenme sayesinde...
Bu atilimi destekleyen arkadaslara tesekkur ediyorum...
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bu güzel bir gelişme fakat ben hala fiyatların yüksek oldugunu düşünüyorum. yakın zamana kadar bu konuyla fazla ilgili olmamama ragmen yaptigim ufak bi arastirma da turkiye deki fiyatlarla amerika daki fiyatlar arasında 2 katlık bir fiyat farki var. benim arastirdigim makine powershot S1 IS di. makinenin burdaki fiyati 549 euro +%18 kdv fakat amazon daki fiyati 350$. bu da nerdeyse yarisi.
bilmiyorum ben mi bir yerlerde yanlış yapiyorum yoksa gercek bu kadar acı mı |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Karlsruhe
|
amerikayla fiyat farki olmasi normal bunun avrupa fiyatina bakip oyle degerlendirmek lazim ancak gorundugu uzere avrpa fiyatlarindan da pahali gibi!
simdi baktim almanya fiyati 386,00 € , buda fiyatlarin hala cok yuksek oldugunu kanitliyor!
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: kocaeli
|
arkadaşlar toptancım penta bilgisayar'ın listesinde s1 is 441 € + K.D.V... yardımcı olmaya çalışırım...ama tabiki fiyatlar hala çok pahalı benim bir arkadaşım amerikadan refurbish olarak 130$'a(sıfırdan farksız) aldığı A75'i gösterdiği zaman kızgınlıktan ERKAYALAR'ı bi hayli andığımı hatırlıyorum...düşünebiliyomusunuz A75 : 195.000.000 TL
hem fakiriz! hem herşeyi istiyoruz! ve heryerden pahalı alıyoruz...nasıl olacak bu işler!
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: kocaeli
|
bazı fiyat örnekleri
AMAZON:COM'da Canon powershot s1 is : 358 $ FUJI S5000 : 318 $ OLYMPUS c765 : 359$ HEPSIBURADA.COM'dan Canon powershot s1 is : 631 € FUJI S5000 : 420 € OLYMPUS c765 : 482 € gördüğünüz gibi amerikada olympus ve Canon arasında sadece 1 $ fark olmasına rağmen bu fark TR de 149 € ya çıkmakta.... -yaşasın ERKAYALAR!!!!
|
Zoque'a hoşgeldiniz!