Zoque.Forum
»
fotoğraf kulübü gibi birşey kursak
|
| Fotoğraf Fotoğraf çekim teknikleri, fotograf ekipmanları ve fotoğrafcılıkla ilgili merak ettiklerinizi ve öğrenmek istedikerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Re: fotoğraf kulübü gibi birşey kursak
ya lafın gelişi sonuçta bu plush bey, örnek vermek maksadıyla böyle birşey söyledim, bu tür bir klüp kurulursa, her hafta bu konu olamaz tabiiki..
ama tepki olması güzel bişi..
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Boyle bir organizasyona katılmak isterim, ama sanırım kopuk kopuk iletişim kurulabiliyor...
eklemeden de yapamayacağım, çok sevdiğim bir sözdür. Fotoraflar yalan söyler, çünkü zaman akıp gider, demiş şair abinin teki,
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Ne oldu kulüp arkadaşlar?? Yaz geldi, geçiyor. Hemen kursak şu kulübü de havalar güzelken birkaç açıkhava aktivitesi gerçekleştirsek.
Ayrıca geçen gün aklıma geldi... Ufak tefek fotoğraf yarışmaları düzenleyebiliriz. 1 aylık periyotlar halinde olabilir mesela. Ya da 2 haftalık gibi... Ne dersiniz? Benim aklıma yattı ![]() |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
böyle bir klüp kurulursa kesinlikle bende sizle gelirim. tek başıma olduğumda çok heves gelmiyor ama grup halinde gidilirse çok farklı bakış açıları olacağını düşünüyorum. kurulması için gereken tüm desteği veririm =)
|
|
|
#30 (permalink) |
|
O değil de birkaç defa aradım Yansıma'yı ancak ulaşamadım. Uzun süredir hiç haber yok kendisinden. Umarım iyidir. Varmı iletişimde olan kendisiyle?
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!