Zoque.Forum
»
fotoğraf kulübü gibi birşey kursak
|
| Fotoğraf Fotoğraf çekim teknikleri, fotograf ekipmanları ve fotoğrafcılıkla ilgili merak ettiklerinizi ve öğrenmek istedikerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: İsanbul
|
Re: fotoğraf kulübü gibi birşey kursak
arkadaşlar ben fotoğraftan çakmıyorum ama öğrenmek isterim.... klüp üyelerini nasıl belirliyor açıklarsanız sevinirim...
|
|
|
#32 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Merhaba sitede yazmayalı çok uzun zaman oldu. Burayı özlemişim doğrusu
Klüp kurma fikriniz güzel ama gerçekten zor bir iş şimdiden kolay gelsin Bursada bir etkinlik yaparsanız gelmek isterim yada bursaya gelmeyi düşünürseniz organize edebilirim. Bizim Bursa'da bir klubümüz var Sentez Fotoğraf klübü BUFSAD altında kurulmuş bir kulüp. Bursa'da ilgi duyanlar varsa hemen hemen her pazar gezilerimiz oluyor. 22 Ocak ta da "Köyler ve Hasat" sergimizi açıyoruz Tayyare Kültür merkezine hepinizi bekleriz. |
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
bende varim
makinam öyle digital olsa da enterasan kareler yakalayip cekmeyi seviyorum ve boyle bir klup kurulursa kesin katilirimMesaj serapkoc tarafından 01.08.2007 (11:51) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Merhabalar,
Yeni üye oldum. 2004 açilan ve 2005, 2006 diye devam eden bir etkinlik süreci var. Klüb falan kuruldu mu ya da toplaniliyor mu? Eger böyle bir organizasyon varsa katilmak isterim. Ya da gönüllüler var mi? Çok mu geç kaldim. Kimse yok mu? Biri süreçle ilgili bilgi verebilir mi? |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) | |
|
Alıntı:
. Aslında fikir çok güzel. Her ne kadar fotoğraf makinam olmasada bu toplantılara sırf emektar cep telefonum 6600 ile bile katılırım. İyi kötü o da fotoğraf çekiyo Maksat gönüller bir olsun.Dipnot: Konunun 5,300 küsur hit alıp sadece 34 mesaj yazılmış olmasıda epey ilginç. Herhalde insanlarda fotoğrafa ilgi var ama heves yok galiba ![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!