Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Kültür ve Sanat » Fotoğraf » Canon A95

Fotoğraf Fotoğraf çekim teknikleri, fotograf ekipmanları ve fotoğrafcılıkla ilgili merak ettiklerinizi ve öğrenmek istedikerinize bu bölümde yer verebilirsiniz.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 22.10.2004   #1 (permalink)
esoes

esoes's Avatar

Yer: Almanya / Eskisehir
Canon A95

Canon A95 Marka Digital Camera aldim acaba iyimi eddim kararsizim
bana fikirlerinizi yazarsaniz sevinirim.

Makinayi sadece hobby amacli aldim .

Fikirlerinize simdiden tesekkürler.
esoes şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 23.10.2004   #2 (permalink)
holydreamer

holydreamer's Avatar

Yer: İstanbul/Balıkesir
Re: Canon A95

Canon A95 oldukça kaliteli bir makinedir. Manuel ayarlamalara sahip olduğundan ve fotoğraf kalitesinin yüksek olmasından dolayı hobi amacının dışında da kullanılabilir. Manuel ayarlamalar sayesinde fotoğraf konusunda kendisini geliştirmek isteyenler için çok uygun bir makinedir.

@esoes hayırlı olsun. Memnun kalacağını düşünüyorum. Sonuçta Canon'dan bahsediyoruz değil mi?
holydreamer şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 23.10.2004   #3 (permalink)
esoes

esoes's Avatar

Evet bahsettigim Makina Canon Powershot A95

ilk basta cok kararsizdim ve Sony p100 almistim fakat bir hafta kullanmama ragmen cekimlerden hic menun kalmadim daha dogrusu amacima ulasamadim.

Sonra aldigim yere geri vererek saticin tavsiyesi üzerine Canon Powershot A95 aldim bugün denemelerim sonucu ve sizden aldigim cevab karsiliginda cok memnun kaldim.
Dedigim gibi benimkisi sadece hoby amacli idi sonucda insan cekdigi resimlerin kaliteli olmasini ister.

Yanitina cok tesekkürler.
esoes şu an çevrimdışı  
Old 23.10.2004   #4 (permalink)
wanadoo

wanadoo's Avatar

Yer: li yersiz

bende alacam 5mp olması bana yeter profosyonel olmayacak alısalım yavas yavas gerıs gelır hele
Old 23.10.2004   #5 (permalink)
holydreamer

holydreamer's Avatar

Yer: İstanbul/Balıkesir

Alıntı:
esoes tarafından gönderilen mesaj:
Evet bahsettigim Makina Canon Powershot A95
"Sonuçta Canon'dan bahsediyoruz değil mi?" derken Canon'un kalitesini ön plana çıkarmak istemiştim. Sanırım yanlış anladın. Makinenin markasını ve modelini biliyordum. İlk mesajında zaten belirtmiştin. Ama olsun hoş bir diyalog oldu.

Sony P100 ve Canon A95 her ne kadar fiyat ve pixel çözünürlük olarak muadili makineler olsa da aslında birbiriyle kıyaslanamazlar. Çünkü hem taşıdığı özellikler, hem de fotoğraf kalitesiyle Canon A95 bir adım önde duruyor.

Bu arada, aynı fiyat aralığında Olympus C-765 de düşünülebilir. Full manuel ayarlamalara sahip, yüksek zum yeteneği (10x) ve yüksek fotoğraf kalitesiyle bence ilk tercih olmalıdır.

Ancak Canon A95' de kaliteli bir makinedir ve memnun kalacağını düşünüyorum. Tekrar hayırlı olsun.
holydreamer şu an çevrimdışı  
Old 23.10.2004   #6 (permalink)
raven

raven's Avatar

Yer: kocaeli

uzun süre (kaybedene kadar ) Canon A80 kullandım biraz ağır olması dışında mükemmel bir makine idi...harika fotoğraflar çektim ve freebag'imde heryere taşıdım...Türkler biraz duygusaldır markalarada insanlara bağlandıkları gibi bağlanırlar ...açıkcası bu A80 deneyimi o kadar hoşuma gittiki şu an almayı düşündüğüm 3 makinenin 3'üde Canon.....çok iyi seçim-döner lcd çok işine yarayacak...tebrikler
Old 23.10.2004   #7 (permalink)
esoes

esoes's Avatar

Yanitlariniza tesekkürler.

Iyi bir secim yaptigim icin cok mutluyum.
esoes şu an çevrimdışı  
Yanıt

Etiketler
a95 , canon

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
ADnet Reklamları [ Siz de reklam verin  » ]
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.2 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 05:00.