Zoque.Forum
»
Canon A95
|
| Fotoğraf Fotoğraf çekim teknikleri, fotograf ekipmanları ve fotoğrafcılıkla ilgili merak ettiklerinizi ve öğrenmek istedikerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul/Balıkesir
|
Re: Canon A95
Canon A95 oldukça kaliteli bir makinedir. Manuel ayarlamalara sahip olduğundan ve fotoğraf kalitesinin yüksek olmasından dolayı hobi amacının dışında da kullanılabilir. Manuel ayarlamalar sayesinde fotoğraf konusunda kendisini geliştirmek isteyenler için çok uygun bir makinedir.
@esoes hayırlı olsun. Memnun kalacağını düşünüyorum. Sonuçta Canon'dan bahsediyoruz değil mi? ![]() |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Almanya / Eskisehir
|
Evet bahsettigim Makina Canon Powershot A95
ilk basta cok kararsizdim ve Sony p100 almistim fakat bir hafta kullanmama ragmen cekimlerden hic menun kalmadim daha dogrusu amacima ulasamadim. Sonra aldigim yere geri vererek saticin tavsiyesi üzerine Canon Powershot A95 aldim bugün denemelerim sonucu ve sizden aldigim cevab karsiliginda cok memnun kaldim. Dedigim gibi benimkisi sadece hoby amacli idi sonucda insan cekdigi resimlerin kaliteli olmasini ister. Yanitina cok tesekkürler. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul/Balıkesir
|
Alıntı:
Sony P100 ve Canon A95 her ne kadar fiyat ve pixel çözünürlük olarak muadili makineler olsa da aslında birbiriyle kıyaslanamazlar. Çünkü hem taşıdığı özellikler, hem de fotoğraf kalitesiyle Canon A95 bir adım önde duruyor. Bu arada, aynı fiyat aralığında Olympus C-765 de düşünülebilir. Full manuel ayarlamalara sahip, yüksek zum yeteneği (10x) ve yüksek fotoğraf kalitesiyle bence ilk tercih olmalıdır. Ancak Canon A95' de kaliteli bir makinedir ve memnun kalacağını düşünüyorum. Tekrar hayırlı olsun. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: kocaeli
|
uzun süre (kaybedene kadar
) Canon A80 kullandım biraz ağır olması dışında mükemmel bir makine idi...harika fotoğraflar çektim ve freebag'imde heryere taşıdım...Türkler biraz duygusaldır markalarada insanlara bağlandıkları gibi bağlanırlar ...açıkcası bu A80 deneyimi o kadar hoşuma gittiki şu an almayı düşündüğüm 3 makinenin 3'üde Canon.....çok iyi seçim-döner lcd çok işine yarayacak...tebrikler ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!