Zoque.Forum
»
Digital Fotoğraf Makinası Asistanı
|
| Fotoğraf Fotoğraf çekim teknikleri, fotograf ekipmanları ve fotoğrafcılıkla ilgili merak ettiklerinizi ve öğrenmek istedikerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Yer: Ankara
|
Re: Digital Fotoğraf Makinası Asistanı
Alıntı:
Alıntı:
Mesajını iki farklı yere bırakman ve daha ilk mesajında yeni bir ürünü(ya da ürününü, ki başta böyle bir şey var bende desen ne âlâ) tanıtman, sonra bir cevap gelmesiyle birlikte fiyatını söylemen, sonrasında nereden alınabilir acaba diye gelen mesaja cevaben, sattığını söylemen ve link vermen... Ben bu strateji için garip ve vurucu dedim sonra da ekleyip, Bravo dedim. Maksat ve amacın, fotoğrafçılık ile ilgilenen arkadaşlara ürünü tanıtmak ve nabız ölçmek ise, -şahsi fikrim- bu şekilde değil de, -atıyorum- Arkadaşlar elimde şöyle bir ürün var, şu şu şu özelliklere sahip, fiyatı da ortalama bu kadar. Neler düşünürsünüz. Satılır mı? Siz olsanız alır mısınız? Sizce ne kadar satabilirim... vs... şeklindeki bir strateji daha bir normal olurdu sanki. Bilemiyorum, açıkcası t.v. lerdeki onca amerikan menşeeli reklam taktiklerinden sonra, (ki o bıçak reklamları izlerken hep alasım geliyor) ben böyle şeyleri yadırgamak yerine tarzın yaratıcılığına bravo demeyi yeğliyorum. D.N (ya da P.S) : Umarım ürünü satarak çok paralar kazanırsın. Ürün gerçekten çok işe yarar bir şey çünkü. Ekstra şeyler yapmadan da satabileceğin bir şey olduğu için bunca taktiğe gerek yok bence. Bu anlattıklarım da belki biraz o yüzden. |
||
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!