Zoque.Forum
»
Digital Fotoğraf Makinası Asistanı
|
| Fotoğraf Fotoğraf çekim teknikleri, fotograf ekipmanları ve fotoğrafcılıkla ilgili merak ettiklerinizi ve öğrenmek istedikerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Digital Fotoğraf Makinası Asistanı
dijital Kameranız ile uzun gezilere çıkarken kullanabileceğiniz pratik bir ürün var.
Bu bilgisayara veya Laptopa gerek duymadan çalışan üzerindeki kart reader ler vasıtası ile birçok kartı okuyup tek tuşla içindeki 40 Gb lık 2,5" lik diske kayıt yapabiliyor. Böylece kapasitesi ne olursa olsun hafıza kartınızla günlerce çekim yapabiliyorsunuz. Ayrıca usb den pc ye veya laptop a bağladığınızda harici HDD ve card reader vazifesi yapıyor. ![]() OKUYABİLDİĞİ HAFIZA KARTLARI -- CF -- CFII -- Micro Drive -- MS -- Magicstor MS -- MSpro -- MSduo -- MSduo Pro -- SD -- MMC -- SM Bu alet hakkında fikirlerinizi bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Digital Fotoğraf Makinası Asistanı
fiyatına bağlı olarak yorum yapılabilir.
![]() ama görünüşe göre ( ortalama 80-100 dolar civarı diye bildiğim 1gb'lik hafıza kartlarına göre ne kadar hesaplı bilemeyeceğim ) çok pratik çok kullanışlı duruyor..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
kesinlikle süper; çok da ihtiyacım var böyle bir seye. Türkiye'de satılıyor mu acaba?
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
tabiiki içindeki şarjlı piller ile çalışıyor o gördüğün adaptör girişi içindeki pilleri şarj etmek için kullanılıyor. satın almak isteyenler için http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1228232 |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Yani bu ürünü satma isteğimi gizliyor değilim. Bu ürünüm zaten gittigidiyor gibi açık arttırma sitelerinde satışta, Ancak ben benim gibi fotoğrafçılıkla ilgilenen arkadaşları Türkiye'de satılmayan benim de tesadüfen çin de bulup aldığım ve kullandığımda çok rahat ettiğim bir alet hakkında bilgilendirmek istedim. Bu nedenle birkaç forumda böyle bir konu açtım. Forumun amacıda böyle bişey değilmiydi zaten, Yine de fikriniz ve paylaştığınız için teşekkür ederim. Keşke (eğer fotoğrafçılıkla ilgileniyorsanız) alet hakkında da fikrinizi bizimle paylaşsaydınız |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Bence burası reklam verecek yer değil en azından forumun bu bölümü ayrıca bu mesajı birden fazla kez yollamışsın. Bit pazarı diye bir bölüm boşu boşuna açılmamıştır. Artı bu işin ticareti ile uğraşıyorsan orası içinde bir sınırlama olabilir adminlerimiz bu konuda seni aydınlatacağını umuyorum.
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Arkadaşlar bu yazım bu işin ticareti ve burada reklam yapılması ile ilgili son kez yazışım olacak. Ben ilk yazımda bu aleti tanıtıp fikirlerinizi bekliyorum diye işe başladım sağolsun birkaç arkadaş alet üzerinde fikir belirtip bir iki soru yönelttiler. bende onlara cavap yazdım ürünün fiyatını belirtmem de ondandır dikkat ettiyseniz ilk yazımda fiyat ve satış konusunda bir şey yazılmamıştır. Buradaki asıl maksadım alet hakkında fotoğrafçı arkadaşlardan fikir toplayarak kullanıcının nabzını ölçmektir. Aletin bizim göremediğimiz eksik yanları varsa tespit edebilmektir. Eğer kullanıma uygunsa toplu miktarda ithalini yaparak piyasaya sürmektir. Yoksa tartışma maskesi altında elimdeki üç beş ürünü satışını yapmak değildir. Ama milletçe çok zor olmuşuz, konuşamaz, tartışamaz olmuşuz yani çok agresif olmuşuz yazık. Allah Rızası için alet hakkında fikri olan varsa yazsın arkadaşlar. Sevgilerimle |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!