»
Türkçe fotoğrafçılık siteleri
|
| Fotoğraf Fotoğraf çekim teknikleri, fotograf ekipmanları ve fotoğrafcılıkla ilgili merak ettiklerinizi ve öğrenmek istedikerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Merhabalar, Türkçe fotoğrafçılık siteleri var mı bildiğiniz? Özellikle dijital fotoğraf makineleri hakkında. Ya da insanların fotoğraf sergilerine de bakmak isterim. Paylaşmak isterseniz çok sevinirim. Sevgiyle kalın...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Washington DC, USA
|
http://y3k.roots.gen.tr
Bence Ozan'in cok guzel bir calismasi... Ayrica site icerisinden Motive'ye bakarsan odul almis bazi fotograflari gorebilirsin... Sevgiyle, Cem |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
Ozan'ın sitesini biliyoruz canım
![]() Yeni çalışmaları da... Öyle bir site olursa gerçekten iyi olur doğrusu.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Hmm. Ben Türkçe dijital fotoğrafçılık sitesi hatırlıyorum sanki. Bir dergide görmüştüm. Dergi arşivine bakalım bi. Bulursam buraya yazacağım.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul-Türkiye
|
Merhaba,
dijital fotoğrafla ilgili bilgi olmasa da www.fotograf.net sitesinde birçok fotoğrafçının sergisine ulaşabilirsiniz. aynı zamanda www.sanalsergi.comda da fotograf bölümü var. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
İlgin için teşekkürler Servet Dilber,
Sanalsergi sitesine ulaşamadım ama diğerine ulaştım. Dolaşıyorum şu anda. Bir de, ben şu siteyi bulamadım. Ama eminim ki var. Belki de ben de olmayan bir dergide görmüştüm
|
Zoque'a hoşgeldiniz!