Zoque.Forum
»
Canon PowerShot ??
|
| Fotoğraf Fotoğraf çekim teknikleri, fotograf ekipmanları ve fotoğrafcılıkla ilgili merak ettiklerinizi ve öğrenmek istedikerinize bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
|
Merhabalar dostlar zoque.com un bu bölümündeki arkadaşlar sizlere bi işim düştü daha dogrusu uzun zamandan beri çözemedigim bir sorun var
bende bir adet digital Canon power shot fotograf makinesi var bu makinenin çok marifetleri var ama ben bilmiyorum yani makine aynı camera gibi kullanılabiliyormuş. LSD monitörü var. ve digital demiştim ya 1000 adet fotoyu belleginde saklıyor makineye aktarıyoruz daha sonra Com1 portundan ve pc ye çekiyoruz. ama ben hala bu makineyi camera olarak kullanmayı çözemedim bunu anlatan bir site veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan rica edicem bide kısa slayt larda çekebiliyormuş makine. ancak bunların hepsi kitabında yazıyor tüm kabloları ve aksesuarları bende mevcut ama bi türlü fotograf çekmekten başka bişiy yapamıyorum kitabındada makineye nasıl takılıyor camera için anlatmıyor. Şimdiden yardımlarınız için Teşekkürler...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
http://www.dpreview.com
burda bulabilirsin sanirim.. |
|
|
|