|
|
#1 (permalink) |
|
Nicon // Canon // Tercih
Biraz is biraz hobi amaçli digital fotograf makinasi almayi düsünüyoruz (Ortak) Istedigim Ozellikler; - kataloglarda dia çekimlerinde kullanabilecegim bir makina olmali. ( Çekimler çok karanlik çikmamasi konu için + yöndür ) - 800 x 600 çekim yapabilirse çok isime yarar. - Zoom ve focuslarda çok sorun yasarmiyim? yani bulaniklik ve objektifteki isik patlamalari. - Niconun bi serisi vardi sormustum 900 serisi gibi bir isim kaldi aklimda. Saticiya sordugumda her isinizi sorunsuzca halledebilirsiniz dedi ancak fiyatla adamin söyledigini karsilastirdigimda 2600 DM / nicon için soyledi. Canonun ayni ozelliklerdeki makinasinada 1800 Dm fiyat verdi çeliskide kaldim. Bütçem dolayisiyla Canon tercihim olacak gibi görünüyor ancak arada bariz farklar olurmu? Yani ucuz alicam diye yapilan isler çöpe gidebilirmi? Özellikler ayni fiyatlarda 800 Dm fark var ve benm için bayagi kayda deger bir rakam. Bu konuda bana yardimci olmak isteyen herkese simdiden tesekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
şu konuda ozan'ın yazdığı çok detaylı mesajlar var. onları incele istersen, bu konuda daha fazla bilgiye sahip olabilirsin.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|