|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Google, TürkSat'ın sonu mu demek ?
//biraz abartılı gibi gelebir başlık.. kahinlik yapma niyetim de yok ama sanırım önümüzdeki yıllarda gerçekleşebilecek bi kurgu. öncelikle bu yazi okunmalı. (aşırı bi özetle, fiber optik hatların bilinenden ON Katı daha fazla bilgi taşıdığından vb. bahsediyor) _____________ Is Google planning to build a global fiber-optic network from scratch? And, if so, why? The question has cropped up in light of a recent job posting on the search engine giant's web site seeking experts in the field. "Google is looking for Strategic Negotiator candidates with experience in...(i)dentification, selection, and negotiation of dark fiber contracts both in metropolitan areas and over long distances as part of development of a global backbone network," the posting reads in part. "Dark fiber" refers to fiber-optic cable that's already been laid, but is not yet in use. Thousands of miles of dark fiber are available in the United States, but there have been few takers because of the high costs of making it operational. ... http://news.com.com/Google+wants+dar...3-5537392.html / tr(?) __________________ Yuh! lamaktan bi hal olmuştuk zaten.olay bitmiştir. ötesi kaldı mı (?)
Z:web 2.0 As Flowers E-kart Düşünüyorum Öyleyse e-Varim Emre Murat Tatar Duyarlı Gençlik TR Mesaj emremer tarafından 20.01.2005 (12:21) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Re: Google, TürkSat'ın sonu mu demek ?
uzun ve çok pahalı bir süreç.
25milyar$ lık şirketim olsa ben de niyetlenebiliirdim.(?) -abi kesmiyor böyle. ben kendi internet ağımı kurucam. önemli şehir arasında 800GB/s hızında fiber bağlantı falan güzel bişiler olsun
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Re: Google, TürkSat'ın sonu mu demek ?
haber bizim camiya da ulaşmış. ancak CNET olayi fiberoptik "ağ" konusunda yorumlarken NTV kaynakları VoIP konusunda yorumlamışlar.
http://www.ntv.com.tr/news/306432.asp *
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!