»
Google Browser İşine mi Giriyor?
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Google Browser İşine mi Giriyor?
Arkadaşlar internet'te daha önce adını duymadığım bir sitede gördüğüm Ben Goodger'ın Google'da işe başlama haberine itibar etmemiştim ama kendi blogundaki açıklaması nı görünce biraz kafam karıştı açıkçası. Bütün daha önceki verilere bir de Firefox ekibinden bir kişinin Google'da daha işe başladığını görünce konu daha da ilginçleşti. Konu ilgili tüm detaylar şurada . Hadi bakalım. Ne olacak sizce de Google Browser geliyor mu acaba? |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: PRS
|
Re: Google Browser İşine mi Giriyor?
Yakın bir zamanda bu habere ben de rastlamıştım. Kaale almamıştım ama düşününce "neden olmasın?" dedim kendi kendime. Aslında gelmemesi de biraz "abes" olurdu. Baksanıza masaüstümüze kadar geldi Google. Bunu da yapması gerekiyor (!). Rahat duramaz bunlar..
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Google Browser İşine mi Giriyor?
Google' ın bu işe alımlarının amacı sadece mozilla projesine destek vermek sanırım. (kendi gbrowser projesi olduğunu biliyoruz ama şu anki amacı Firefox'un gelişimine maddi destek vermek olabilir bence)
news.com'daki haberde dediğine göre mozilla projesinde çalışan insanlar arasında bu şekilde ibm, novell, sun, red hat ve oracle'a bağlı olanlar da varmış. More Mozilla talent Google's way
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!