Zoque.Forum
»
Google Adsense Linkleri
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Google Adsense Linkleri
İnceledim fakat bulamadım Google reklamları sitede yayınlandığında bu reklam linklerine basınca yeni sayfada açmasını nasıl sağlarım, veya böyle bişe varmı ?
Linkler popup içinde çünkü yani orda açılması saçma oluyor, veya popup için bi yöntemi varmı? teşekkürler,
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Zonguldak
|
Re: Google Adsense Linkleri
öyle bişe olacağını zannetmiyorum çünkü Google TOS a göre reklam kodlarına müdahale edemiyosun...reklamı aynı pencerede veya yeni pencerede açmak tamamen ziyaretçinin inisiyatifine kalmış...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Google Adsense Linkleri
Bir şey d aha sormak istiyorum,
Sayfa eCPM [?] Kazançlar bölümleri var Sayfa eCPM [?] nedir? 1000 gösterim falan diyordu ama bunun kazanca etkisi nedir anlayamadım. Yani asıl kazanacağımız para Kazançlarmı yoksa Bu eCPM de bu rakamın üstüne eklenecekmi anlayamadım. Ve bu değer hergün değişiyor. Birde Günlük ortalama kazancınız ne kadar sitenin hiti ne kadar bunları merak ediyorum. sorun değilse tabiki ![]()
|
Zoque'a hoşgeldiniz!