»
google talk
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
Re: google talk
Hiçbir zaman şu MSN`e alışamadım. Telefonumda bile beni rahat bırakmadı ama ordan da kaldırdım. bilgisayarıma ne kadar uğraşsa da giremedi. Sanırım giremeyecek de. GTalk`ı hemen yükledim. Arayüzü basit ve sade. Tam benim istediğim gibi. Şimdi telefon için de çıkmasını bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
Şu an oldukça sade ve ben de sade kalmasını istiyorum (ICQ veya MSN'nin bugünkü haline gelmez inşallah) ama yine de bir dosya gönderme özelliği fena olmaz. Bir de mutlaka gmail hesabımızın mı olması lazım? Eğer öyle ise bu büyük bir eksi bence. Tamam benim gmail hesabım var ve aktif olarak da kullanıyorum ama yine de arkadaşlarımdan hemen hemen hiçbiri kullanmıyor ayrıca ben de MSN ve diğer yerlerde başka bir eposta hesabımı kullanırdım şimdi onu kullanamamış oluyorum.
ICQ ve MSN söz konusu olduğunda ICQ'nun taraftarı olurdum, şimdi bu ikiliye bir de Google Talk geldi bakalım kimin yanında yer alacağım ![]() Edit: Şuan kimse online olmadığından test edemedim ama umarım ICQ'nun sahip olduğu (ve MSN'in sahip olmadığı) gelişmiş invisible ve çevrimdışı kullanıcılara ileti gönderebilme özelliği olur. Mesaj ZuLuuuuuu tarafından 25.08.2005 (15:49) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
@bluerise; yazıldığı gibi okunur, GOooS (goose)
, hani bi aralar vardı ya, İXİR, onun gibi bişi
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bu da Google talk's first hack miş duymayanlar için.
kaynak: bildirgeç http://www.twittv.com/googletalk.html |
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir - İstanbul - Toronto
|
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Yer: Afyon
|
zaten hiç sevmiyorum MSN i, icq dada kimse kalmadı ama gtalk ilaç gibin yetişti umutluyuz bakalım, sadeliğini çok beğendim de hakkaten kimse yok yaw konuşacak öyle açıp bırakıyom listede kimse yok ama heves ettim işte
|
Zoque'a hoşgeldiniz!