Zoque.Forum
»
Google Analytics
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Re: Google Analytics
gerçekten güzel olmuş. giren ziyaretçilerin şehir şehir nerden girdiklerini göstermesinin yanında istanbulun semtlerine kadar detaylandırma olanağı veriyor.
|
|
|
#13 (permalink) |
|
urchin'i de kullanışlı bulmuyordum, bu sadeleştirilmiş versiyonundan da hoşlanmadım. detaylı olmasına detaylı ama kullanışlı olmadıktan sonra neye yarar. statcounter gibisi yok..
bu arada ilk defa Google'ın yaptığı ve üstelik kendi açtığım başlığı beğenmiyorum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
sistemlerinde feci bir hata veya aşırı yüklenme mevcut...
açıldığı ilk gün (14 ekim) kaydolan ve 56bin kusuruncu kullanıcıyım.. halen ihçbir istatistik görebilmiş değilim.. garip bi durum..
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: LND
|
kötü ya, benim pek hoşma gitmedi bir kaç güzel atraksiyon harici diğer bir çok sistem bence daha güzel.
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
sanırım sistemin oturması biraz zaman alacak. kendileri de zaten bu konuda bir uyarı koymuşlar. en kısa zamanda Google'a yakışır biçimde ücretsiz bir servise sahip olacağızdır.
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Yer: Bursa
|
Alıntı:
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!