Zoque.Forum
»
Google Analytics
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Re: Google Analytics
|
|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
http://www.haveamint.com/ servisini hiç duymamıştım.. ayrıca her site başı 30 $ olması biraz pahalı geldi bana..
WeblogExpert ve awstats 'ı denedim ve gerçekten kıyaslanamayack kadar arada bir sürü fark var.. Bu farkları görebilmek için urchin program mantığını iyi kavramak gerekiyor bence..
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
Yer: LND
|
Alıntı:
Tabii ki bu keyif meselesi, daha önceden de dediğim gibi bence güzel değil, ben kendi sitelerimde de denedim ve şu an kullanmıyorum. WeblogAnalyzer, awstats vs. elinizde log dosyası varsa çalışır mint ise birebir analytics tadında. Ek olarak tabii ki log analizlerinde belli datalar yok ekran çözünürlüğü gibi ama aynı şekilde ekstra bir yükte getirmiyor vs. o da apayrı bir konu.
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Google beni de yavaş yavaş hayal kırıklığına uğrattı. ilk 2 gün gayet güzel takip etti ama şimdi geriden geliyor. hafta sonunu daha göstermedi henüz.
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
HTML Code:
<script src="http://www.Google-analytics.com/urchin.js" type="text/JavaScript"> </script> <script type="text/JavaScript"> _uacct = "UA-xxx-1"; urchinTracker(); </script> selamlar |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
evet, her sayfaya yerlestirilmesi gerekiyor.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!