Zoque.Forum
»
Adsense & Arama Motorlarına Kayıt Hakkında
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Adsense & Arama Motorlarına Kayıt Hakkında
Arkadaşlar, daha önce turkticaret.net vasıtasıyla aldığımız domain ve host hizmetlerini kullanırken Google'ın Adsense hizmetine ve arama motorlarına kayıtlıydık. Ve herhangi bir problem çıkmadan çalışmaktaydı. Ancak ilk yıl dolduktan sonra biraz daha hesaplı olması ve sınırsız host ihtiyacımız olmaması sebebiyle host hizmetini windowwebhosting.com sitesinden, domaini de karegen.com'dan aldık. sitnin görüntülenmesinde herhangi bir sorun çıkmamasına karşın yeni host ve domain kullanmaya başladığımızdan beri ne Adsense kullanabiliyoruz (reklamlar sayfalarda görüntülenmiyor) ne de Google ya da diğer arama motorlarına kayıt olabiliyoruz. Bildiklerim dahilinde mantıklı bir açıklama getiremedim. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse minnettar olacağım.
Sağlıcakla... http://sogutsenlikleri.com |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: Adsense & Arama Motorlarına Kayıt Hakkında
Şimdi baktım Googleın sizin sitenizi tarayıp önbelleğine alabilmesi için gerekli olan bir tane bile backlinkiniz yok. Denemek için googlea link:www.sogutsenlikleri.com yazın. Ayrıca sitenizi arama motorlarına göre optimize etmelisiniz, örneğin meta taglarına hiç önem vermemişsiniz.
Hostting firmasının bu konuda etkili olacağını sanmıyorum turkticaretin Adsense kampanyası var ama o paralı gösterim için geçerli, yani adsensee üye olmamak arama motorlarına girmek için bir engel değil. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Galiba düşündüklerimi tam olarak ifade edemedim. Adsense üyeliğim var zaten. öngörülen kodları da reklam görüntülenmesi gereken yerlere yerleştirdim. Daha önceki dönemde bu reklamlar görüntüleniyordu da. Kodlarda herhangi bir değişiklik yapmamama rağmen Google reklamları sayfada yeni domain ve host kullanmaya başladığımdan beri görüntülenmiyor. Daha önce görünen şeylerin şimdi görünmemesine bir anlam veremiyorum.
İlgiye teşekkür ederim. Sağlıcakla... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Firefox ile girdiğimde Adsense reklamlarını sorunsuz olarak gördüm fakat internet Explorer bir JavaScript hatası verdi hatayı pek incelemedim ama sayfanın yukarsında kullandığınız kodlar sanırım adsensede JavaScript tabanlı olduğu için uyuşmamazlık yapıyor. Onları kaldırıp tekrar denemenizi öneririm.
Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Benim sormak istediğim bir konu var, ben nusratfateh.com için Adsense üyeliği başlattım fakat bir süre sonra login olduğumda beni dışarı atıyor tekrar login olmam isteniyor. Hiçbir uyarı vermeden. Acaba üyeliğimiz iptal mi edilmiştir?
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|