»
Firefox'ta Gmail açılmıyor!
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Firefox'ta Gmail açılmıyor!
Daha 3 gün öncesine kadar gayet güzel açıldığı halde böyle bir sorun başladı. Firefox üzerinde gmail'in geçerli görünümü en son sağ üst köşedeki Loading yazısından sonra açılmıyor. Adres satırına http://mail.google.com/mail/?ui=html&zy=j yazdığım zaman ise basit HTML sürümüne girebiliyorum. Çerezleri sildim, Firefox'u tekrar yükledim ama nafile. Bilgisi olan var mı acaba?
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: Firefox'ta Gmail açılmıyor!
Denedim benim bilgisayarımda açıldı, gmail'de bi problem yok.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
bugün yurtdışı çıkışlarda sanırım bir sorun var.
ben şirketten bağlanıyorum, hep çok çabuk açılan Google ve diğer araçları bir açılıyor bir açılmıyor durumundalar, ben bizim şirketin servis sağlayıcısından zannediyordum problemi değil herhalde... Firefox' un gmail notfier' ı çalışmıyor şuan ancak gmail adresini çağırınca açılıyor. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: li yersiz
|
Alıntı:
çözümü gayet basit mouse sağ tıklıyoruz ve yenile diyoruz (1-2 kerede olmazsa 2-3 kere tekrar deneyin) ve (mutlaka) açılıyor.normal görünümünde. ama neden böyle oluyor bilmiyorum. kolay gelsin.
B L O G Mesaj wanadoo tarafından 18.01.2006 (15:28) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bende bu gün bir takım sorunlar yaşadım ADSL baglı ama internet arasıra kopuyor, Google ye ara sıra girmiyor fln.. Bence turk Telekom gene bişeyler karıştırıyor..
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
@sahip'in dediği gibi bugün yurtdışı çıkışlarda çok yoğun bir sorun var... alakasız adresler geliyor. ama MSN radio canavar gibi çalışıyor
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Sorunu çözebildim sonunda, Firefox un geçmniş kayıtlarını silmeme rağmen sorun devam ediyordu. Ben de temporary internet files içindeki bütün dosyaları bizzat kendim sildim
Ondan sonra problem kalmadı tabi ki. Bu arada birkaç yararlı gmail linki vereyim (araştırmadım, daha önce forumda verilmişlerse affedin)https://kullanıcı adınız:şifreniz@ma...mail/feed/atom atom feed sonuna .../atom/label adı" gibi daha önceden oluşturduğunuz label adlarını yazarsanız direk onları içeriği görüntülenir. https://www.google.com/accounts/Serv...=html&zy=l bununla direk HTML görünümüne oturum açarsınız.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!