|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Google Abi yine yapmış,
Daha önce sketchup kullanan varsa Googleın düzenlemesinden sonraki farkları yazabilirmi? http://sketchup.google.com Yenimi çıkmış, benmi yeni farkettim bilmiyorum ama 19 mblık bir program için inanılmaz kabiliyetli, |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Google Abi yine yapmış,
Uygulama Google almadan da aynıydı, zaten Google o yüzden aldı
![]() Gerçekten skeç atmak için çok iyi olacağını düşünüyorum. 1-2 yıl önce bilgisayarımda sürekli yüklü duran bir programdı ama 3D modelleme, mimari ve ürün tasarımından iyice uzaklaştığım için artık pek işime yaramıyor. Okulda karşılaşsaydım çok hayat kurtarıcı olacağı kesin. Özellikle mimarlar için. Ama hocalar pek sevmez kesin. Üzerinden el skeçi atmak için çok iyi referans malzeme üretilebilir. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İzmir/Ankara
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Google, Google earth projesiyle ilgili olarak amerikadaki sehirlerin 3 boyutlu modellenmesi icin bu programi kullaniyor. buna ilaveten volkswagen ve nvidia firmalari ile de, Google earth tabanli ve sehirleri 3d boyutlu gösteren bir navigasyon sistemi gelistirmek icin hazirlik yapiyorlar [ screen shot ]. bunlar göz önüne alinirsa, Google'in mart ayinda bu programi gelisten @last software firmasini satin almasi hicte fena bir yatirim degil.
@predator, bu kaynaga göre 2 sürüm arasinda fark import ve export seceneklerinde yatiyor. bedava sürüm sadece en fazla ekran cözünürlügünde olan imajlarin import edilmesine, ayni sekilde bu cözünürlükte cikti alinmasina imkan veriyor. yapilan calismalari DWG, DXF, 3DS, OBJ, XSI, VRML, FBX, QuickTime ve AVI formatlarinda export etmekse, sadece parali olan sürümle mevcut.
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
aracımızın LCD ekranında gidilecek adresi parmaklayıp (dokunmatik olması açısından ) arkamıza yaslanacağız...istersek biz süreceğiz, istersek araç kendisi götürecek.... çok yakın sanki... bir söz vardı, "gelecek te bir gün gelecek..."
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Google' ın zekasına hayranım iyi bir yatırım, peki navigasyon sistemi için 3d görselleri sanırım hobi edinen girişimcilere bedavadan çizdirecek, anladığım kadarı ile çizilen modellemeler paylaşılabiliyor..
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!