Zoque.Forum
»
Google Adsense EFT Dönemi
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Google Adsense EFT Dönemi
Yaptığın çok kullanışlı olmuş...
Yalnız şöyle bir sorun var: Bankamın kodunu ilk mesajda verilen Banka-Exel-Tablo ya bakarak bulmuştum. Seninkinde de baktım ikisi farklı... 006201402034 006200740034 Hangisi doğru şimdi? ![]() |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Sayfada da belirttiğim gibi verileri http://eft.tcmb.gov.tr/ sitesinden alıyorum ve şu an en güncel (17-05-2006 tarihli) veriler bulunuyor sitede.
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Skeleton nickli arkadaşın sayfasındaki verileri doğru arkadaşlar..
zaten 3-4 hesap ekleyebilirsiniz.. içinize sinmiyorsa ikisini de ekleyin.. hangisi yoluylu para gelirse o banka numarası doğru olur.. Google bizi şu türk bankalarının elinden kurtardı ya.. Ne kadar teşekkür etsek azdır ![]() Yapı Kredi ile en son papaz oldum.. 1 çek geldi.. Bozulması için yapı-kredi şubesine verdim.. 1 ay geçti bozuldu ve işlem ücreti aldılar konu kapandı.. diye sanmıştım.. Aradan 24 gün geçtikten sonra aynı çek için bi daha işlem ücreti istediler.. Bu muhabir masrafıymış. İlk aldığınız neydi diyorum o işlem ücreti diyolar.. Ben de soruşturma açtırdım.. Bi sonuç çıkacağını zannetmiyorum ama yapı-krediye çoook kızgınım çok..
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: Kayseri
|
benim de şansıma çek geldikten birkaç gün sonra EFT seçeneği aktifleşti. ayarları ilk denemede yapamadığımdan şimdi EFT seçeneği görünmüyor.
Citibank'a dilekçede de sorun var sanırım. 1 haftadır ses seda yok. keşke bekletseymişim ödemeyi.. |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
skeleton, ellerinize sağlık, çok güzel bir çalışma yapmışsınız!
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Google ödemelerimi bekletiyor çünkü adresime gelecek zarftaki pin dumaramı girmemi istiyor.
eğer yeni pin gelmezse -en erken- 1 Aralıkta yeni pinimi istiyebilirmişim. Bazen faturalar bile gelmiyor, bu işlem canımı sıktı. Bir de o kadar gerekli bir şey gibi gelmedi bana.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!