»
Google Adsense EFT Dönemi
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#31 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Google Adsense EFT Dönemi
Garantiye güvenmiyorum. İş bankası olabilir. Ama uluslararası bir banka seçmek daha iyi değil mi? Yoksa bir farkı yok mu? Teşekkürler. Birde 100 dolarda ne kadar kesinti oluyor ve bu kesinti bankaya göre değişikliğe uğruyor mu? |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
|
Ben bu şekilde bir hesabı 20 gün önce ekledim. Hesaba bakıyorum hala bakiye 0 olarak görünüyor. Bu nedenle hesabı doğrulamadım.
Tüm hesap bilgileri doğru. Ayrıca bankaya durumu anlatım banka ve hesap bilgilerini onlara da teyit ettirdim. Banka kodu , şube kodu ve hesap numarası doğru. Google acaba 20 gün olmasına rağmen test ödemesi göndermedi mi? Yoksa gönderdi de benim hesaba ulaşmadı mı? Bunu bir türlü çözemedim. Google EFT alanında şöyle bir kısım dikkatimi çekti. Tire işaretlerini girmeyin (–). Benim hesabım xxxxxxx-xxx şeklinde. Ben aradaki - işaretini girmeden hesabı ekledim. Banka da - işaretine gerek yok diyor Google da istemiyor. Bu sorun olmuş olabilir mi? Not : Hesabıma başka bir bankadan kendim denemek için para yolladım. Herhangi bir sorun oluşmadı. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
|
Kaç gün oldu hala hesap 0 görünüyor. Sözde en geç 10 gün içinde deneme ödemesi gönderiyoruz diyorlardı.
Google'a güvenim bu nedenle pek kalmadı. Tüm bilgileri tekrar kontrol ettim ama ne yanlış var ne hata. Banka kodu , şube kodu ve diğer bilgiler doğru. 1-2 gün daha bekleyip başka banka hesabı gireceğim artık başka çare yok. |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Yer: londra
|
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
|
2 Hafta 14 gün olmuyor mu?
Herhangi bir yanlışım yok. Bunu defalarca kontrol ettim. Ayrıca şube ve banka kodunu bankadan da teyit ettim. Hesabı da denedim. Üst de 20 gün olduğunu yazmıştım. Neyse bekliyorum bakalım. 100 dolar olmadı , para gelmeyecek ama banka bilgileri doğru. 30 gün olsun onu bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#38 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Yer: bursa
|
mesajını daha önce de okumuştum ama şimdi aklıma geldi.
ben de hesabımı kaydettiğimde ödemeyi bir süre alamamıştım. sebebi iste TL hesabı yazıp Google'da ödemeyi TL olarak almak istediğimi belirtmememdi. sonra sadece ödemeyi TL olarak almak istiyorum dedim başka bir şey yapmadım ödeme hemen yapıldı.
|
|
|
#40 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
4-10 gün arası diyor sitesinde. Eğer bu iş günü ise sitesinde belirtmesi lazım. Açıkça gerçekler ne ise yazmalı. Bu para bu projenin parası benim cebime de girmeyecek. Ben sadece Google'ın dürüst davranmasını bekliyorum. 30 gün olmasına fazla kalmadı. Yani 4 hafta olacak. Bu yeterlidir herhalde? Ayrıca Google da benim gözüme çarpan bazı durumlar var. Günlük o ana kadar tıklama rakamına ve gelen paraya bakıyorum. 0.12 yazıyor örnek olarak. 1-2 saat sonra baktığım da 0.09 yazabiliyor. Buna daha önce rastladım. İşin içine para girdiğinde herkes birbirini kazıklayabileceğin den (daha önce beni kazıklayan çok olmuştur) bu konuda pek güvenmem firmalara. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!