|
|
#42 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Re: Google Adsense EFT Dönemi
Eft yoluyla ödeme sisteminden ödeme aldım. Gerçekten bu kadar sorunsuz tıkır tıkır işleyişi güzel. Hesap olarak Yapı Kredi Bankası belirttim, 113$ olan kazancım 165 YTL olarak 25 Ocak'ta hesabımdaydı.
Fakat bu 113$ ı 13 ayda kazandım, bu kazanç mıdır orası ayrı bir nokta.
|
|
|
#43 (permalink) |
|
Yer: londra
|
Evet bende simdiye kadar eft yada diger odeme sekillerind egoogle amcanin bir sorun cikardigini duymadim sanirim senin ayarlarinda gozden kacan bir yer var bence bir kez daha tek tek kontrol etmelisin, yukaridaki arkadasinda dedigi gibi para biriminden kaynaklaniyor da olabilir.
|
|
|
|
|
|
#44 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Para birimi: Yeni Türk Lirası
http://www.in-spiretech.com/bankasubekodlari/ Bilgileri hem buradan aldım hemde bankaya teyit ettirdim. 5 gün önce ne olur ne olmaz diye başka bir bankadan hesap açıp onuda ekledim. Yeni hesap açtığım bankadan da bilgileri teyit ettirdim. Ayarları 3 defa kontrol ettim ve kardeşime de kontrol ettirdim. İnşallah bu sefer olur. Olmazsa Google'a güvenim kalmayacak. İlgilenen herkese teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#45 (permalink) |
|
|
Bugün sırf Google ödeme yapıyor mu diye öğrenmek için 3. bir bankadan (Garanti Bankası) hesap açtım (Para da yatırdım hesaba) ve Banka ile bilgileri teyit ederek Google Adsense kısmını doldurdum.
Para birimi YTL Şu an 3 ayrı hesap "Doğru" olarak girilmiş durumda. Bakalım Google sözünün erimi göreceğiz. |
|
|
|
|
|
#46 (permalink) |
|
|
3 hesap ekleyip de çok uzun süre geçmesine rağmen hesaplarımın hiç birine deneme ödemesi gelmediğini Google'a mail ile ilettim. Teknik bir sorun nedeni ile gelmediğini 1 gün içinde geleceğini bildirdiler. Bu akşam hesaba deneme ödemesi gelmiş.
Yani hata bende değil Google da çıktı. Zaten ne olsa bana denk gelir. ![]() Sorunu bu sayede hallettim. İlgilenen herkese teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#47 (permalink) | |
|
Yer: londra
|
Alıntı:
Not: 100.mesajim buraya kismetmis |