»
Google Earth .kmz Dosya Hatası
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Google Earth .kmz Dosya Hatası
iyi günler. Bir web sitesi programlamaktayım ve sitede bulunan mekanları Google earth'den bilgilendirmek istiyorum. Belirlediğim mekanı Google earth'de belirledikten sonra a binası.kmz olarak kaydediyorum. Daha sonra dosyayı veritabanına kaydederken mekanın id sine göre kaydediyorum... Daha sonra sayfadaki linke tıkladığımda: mesela www.siteninadi.com/kmz/1.kmz dosyasını bilgisayarıma kaydediyorum ve açmaya çalıştığımda " Parse error: n at line: 1, column: 3 " gibi bir hata veriyor! Google Earth Community de böyle bir konu açılmış ancak çok fazla birşey anlamadım... Bu konu ile nerede hata yaptığımı söylerseniz sevinirim... Şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Re: Google Earth .kmz Dosya Hatası
Selam, aslında düşüncen doğru ama uygulaman yanlış. Ben bununla ilgili bi emlak yazılımı hazırladım ve şuanda emlakçılar tarafından kullanılmakta.
Öncelikle Google dan kmz olarak kaydettiğin dosyayı servera upload et ve upload dan sonra eşleştirmek istediğin dosya ile aynı adı verebilirsin veya aynı klasor içerisine kmz dosyasını kaydettirebilirsin, daha sonradan sadece veritabanına dosyanın serverdaki adresini ve adını gir, bir download bileşeni ilede dosyayı kullanıcılara indirt. Demo sunu görmek istersen burdan bakabilirsin, kolay gele. http://demo.emlakburda.com |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Re: Google Earth .kmz Dosya Hatası
1. hatam, dosyayı ilk önce kendi bilgisayarıma yüklemem, daha sonra server' a yüklemem...
2. hatam, download bileşeni kullanmamam sanırım... Anlamadığım nokta şu: Google Earth de kaydet dedikten sonra bunu direkt olarak server nasıl kaydedeceğimiz? Bir diğer mesele de bendeki uzantı www.siteninadi.com/kmz/1.kmz iken , sizdeki www.siteninadi.com/download.aspx?id=1 .... ( buda donwload bileşeni ile alakalı ) Bu konu hakkında da bilgi verirsen sevinceğim. Yardımın için tekrardan teşekkürler. Son olarak benimde size tavsiyem kmz dosyasının yanında maps.Google.com dan mekanınızın koordinat linkini verirseniz, Google earth kullanmayan veya yüklü olmayan kullanıcılara direkt olarak ulaşmış olursunuz... Ayrıca maps.Google.com da, mahalle isimlerine kadar detaylı bir şekilde bilgilendiyor...
İstanbul ve Ankarada Üniversite ve Lise Yurtları Download Yahoo, Youku, Ameba Videos Mesaj Komplo tarafından 20.07.2006 (08:44) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!