Zoque.Forum
»
Google Adwords
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Re: Google Adwords
Alıntı:
kullanımı çalışma şekli aynı tabi de kaynak farklı mesela ben 150$ lık hesapları 30$ a satıyordum ![]() şu anda 125$ lık hesaplar var elimde ama artık yeni hesap satamaz kimse Google sistemi değişti bunlar son hesaplar maalesef son hesaplar olunca alıcılar arttı baya dün 32 hesap vardı elimde bugün 17 kaldı Mesaj 330ci tarafından 10.11.2006 (10:44) yeniden düzenlendi.. Açıklama: ek bilgi girildi |
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: Ankara - Adana
|
Alıntı:
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Google bedava linklerle promosyon yapıyor
bir de üstüne kupon giriyorsunuz hesap 150$ yapıyor ![]() ama artık kimse hesap yaratamaz böle Google sistemi dün değişti 2 aydır vardı bu Mesaj 330ci tarafından 12.11.2006 (16:31) yeniden düzenlendi.. Açıklama: imla |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: AntaLya
|
Benimde Adwords le ilgili bi merakım vardı.
Arama için reklam verilmek istendiğinde bi sağ sütunda reklam gösterim yeri var birde arama sonuçlarının en üstünde gösterilen yer var.. Peki bunları biz secebiliyor muyuz? yani sağ tarafta değilde en üstte çıkmasını istersek ne yapmamız gerekir? Sağ sütun için ayırdığınız TBM (Tıklama başı maliyet) miktarı etkili oluyor bildiğim kadarıyla, yani aranan kelime için en yüksek TBM miktarını veren sütunda ilk sırada yer alıyor. Aynı olay diğeri içinde geçerlimidir yada onun için ayrı bir işlem mi yapmak gerekir?
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Yer: Şanlıurfa
|
Alıntı:
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Merhaba
* ayda 200 ytl oduyorum ama ara sıra gozukuyor ; dostum; Google'a aylık 200 ytl bütcem var diyorsun, 200 ytl'yi 30 a böldüğünde günlük 6.5 ytl bütçen gözüküyor. Adwords, verdiğin kelimelerin 24 saat totalinde ne kadar tıklanacağını ve ortalama ne kadar bakiye gerektiğini hesaplıyor ve senin verdiğin günlük bütçeden yüksek ise senin reklamlarını 24 saat e yayıyor.. örneğin: bir kelimenin günlük tıklanma karsılığı ortalama bedeli 26 ytl sen ise gunlu 6.5 ytl vermişsin o zaman anahtar kelime her 4 aranmada bir senin reklamın gözüküyor bu bütcenin limitine göre değişiyorç Bir kitap sitesi firma ; kitap kelimesi ile aranmak istiyor ve ortalama tbm "3 kurus" oduyor ve ilk sayfada cıkıyor sebebi ise kitap kelimesini aratıldığında sağ tarafda maksimun 3-4 firma cıkması. Diğer Bir tabela işleri yapan firma reklam kelimesinde ilk sayfada cıkmak istiyor; su an itibari ile reklam kelimesinde 16 firma gözüküyor; firma tıklama bası 80 kurus ile 1.25 ytl odediği taktirde ilk sayfada zor cıkıyor sebebi ise ust sıralardaki firmaların daha yuksek tbm ödemeleri. "Sağ tarafı bir borsa olarak düşünün en yüksek fiyatı veren en üste cıkar mantığı" olarak görürseniz işiniz daha da kolaylaşır saygılarımla .onur
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Şanlıurfa
|
arkadaşlar gözlemlediğim kadarıyla daha çok içerik ağında (yani zoque gibi Google ile Adsense anlaşması olan diğer sitelerde) reklamlar görüntüleniyor. bazı müşterilerde ısrarla googlede görüntülenmek istiyor bu durumda ben içerik ağında görüntülemeleri durdurdum artık 200 YTL bütçe ile 6 aramadan 5'inde görüntülenebiliyor.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!