Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Webmaster Kaynaklari » Google » Google Adwords

Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz.

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 10.11.2006   #11 (permalink)
330ci

Yer: istanbul
Re: Google Adwords

Alıntı:
emresumer tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Adwords için hesap açıp satmanın amacı nedir peki? Yani neden hesap kendileri açmıyorlar da hazır alıyorlar?
Sadece ayarlarının yapılması falan filan gibi şeylerlerle uğraşmak istemedikleri için mi? Yoksa başka sebepler de var mı?
burada bahsettiğimiz Adwords hesapları normalden biraz farklı
kullanımı çalışma şekli aynı tabi de
kaynak farklı

mesela ben 150$ lık hesapları 30$ a satıyordum
şu anda 125$ lık hesaplar var elimde
ama artık yeni hesap satamaz kimse Google sistemi değişti
bunlar son hesaplar maalesef
son hesaplar olunca alıcılar arttı baya
dün 32 hesap vardı elimde
bugün 17 kaldı

Mesaj 330ci tarafından 10.11.2006 (10:44) yeniden düzenlendi.. Açıklama: ek bilgi girildi
330ci şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 10.11.2006   #12 (permalink)
"aLiKaYHaN"

"aLiKaYHaN"'s Avatar

Yer: Ankara - Adana

Alıntı:
330ci tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
aynı siteyi 2 ayrı hesapta kesinlikle aktif yapmayın
hepsi suspend edilir
Peki aktifleştirilmemiş (5$ bile ödenmemiş) bir hesapta hazırlanmış ancak hiç yayınlanmamış bir reklamı bu alınacak hesaplardan birinde yayınlarsak -site aynı, sadece reklam değişecek- yine anlar mı Google amca?
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 10.11.2006   #13 (permalink)
330ci

yayınlasanız da sorun olmaz
sadece önemli olan "aktif" olmaması aynı anda 2 ayrı hesapta aynı site...
330ci şu an çevrimdışı  
Old 10.11.2006   #14 (permalink)
edicoox

Yer: Ankara

Benim anlamadığım konu nasıl oluyor da 150$ hesap oluyor ?
Google hesap açılırken kredi mi veriyor ki ?
edicoox şu an çevrimdışı  
Old 10.11.2006   #15 (permalink)
emresumer

emresumer's Avatar

Yer: İstanbul

Alıntı:
edicoox tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Benim anlamadığım konu nasıl oluyor da 150$ hesap oluyor ?
Google hesap açılırken kredi mi veriyor ki ?
Ben de aynen bunu soracaktım
emresumer şu an çevrimdışı  
Old 10.11.2006   #16 (permalink)
330ci

Google bedava linklerle promosyon yapıyor
bir de üstüne kupon giriyorsunuz
hesap 150$ yapıyor

ama artık kimse hesap yaratamaz böle Google sistemi dün değişti
2 aydır vardı bu

Mesaj 330ci tarafından 12.11.2006 (16:31) yeniden düzenlendi.. Açıklama: imla
330ci şu an çevrimdışı  
Old 07.04.2007   #17 (permalink)
T.M.R

T.M.R's Avatar

Yer: AntaLya

Benimde Adwords le ilgili bi merakım vardı.
Arama için reklam verilmek istendiğinde bi sağ sütunda reklam gösterim yeri var birde arama sonuçlarının en üstünde gösterilen yer var.. Peki bunları biz secebiliyor muyuz? yani sağ tarafta değilde en üstte çıkmasını istersek ne yapmamız gerekir?

Sağ sütun için ayırdığınız TBM (Tıklama başı maliyet) miktarı etkili oluyor bildiğim kadarıyla, yani aranan kelime için en yüksek TBM miktarını veren sütunda ilk sırada yer alıyor. Aynı olay diğeri içinde geçerlimidir yada onun için ayrı bir işlem mi yapmak gerekir?
Old 22.08.2007   #18 (permalink)
makgul

makgul's Avatar

Yer: Şanlıurfa

Alıntı:
T.M.R tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Benimde Adwords le ilgili bi merakım vardı.
Arama için reklam verilmek istendiğinde bi sağ sütunda reklam gösterim yeri var birde arama sonuçlarının en üstünde gösterilen yer var.. Peki bunları biz secebiliyor muyuz? yani sağ tarafta değilde en üstte çıkmasını istersek ne yapmamız gerekir?

Sağ sütun için ayırdığınız TBM (Tıklama başı maliyet) miktarı etkili oluyor bildiğim kadarıyla, yani aranan kelime için en yüksek TBM miktarını veren sütunda ilk sırada yer alıyor. Aynı olay diğeri içinde geçerlimidir yada onun için ayrı bir işlem mi yapmak gerekir?
Benim aklımada benzer sorular takılıyor örneğin TBM leri hangi kelime için nekadar ayarlamalıyımki üst sıralarda görüntüleneyim. Ve sponsor bağlantılardaki reklam verenlerin bu işe ayırdığı bütçe nedir örneğin bir site için 200 YTL ödeme yapmaya rağmen çok seyrek görüntüleniyorsa bunda ne gibi revizyonlar yapılması gerekir gibi ....
Old 24.08.2007   #19 (permalink)
kindarmarti

kindarmarti's Avatar

Yer: İstanbul

Merhaba
* ayda 200 ytl oduyorum ama ara sıra gozukuyor ;
dostum; Google'a aylık 200 ytl bütcem var diyorsun, 200 ytl'yi 30 a böldüğünde günlük 6.5 ytl bütçen gözüküyor.
Adwords, verdiğin kelimelerin 24 saat totalinde ne kadar tıklanacağını ve ortalama ne kadar bakiye gerektiğini hesaplıyor ve senin verdiğin günlük bütçeden yüksek ise senin reklamlarını 24 saat e yayıyor..
örneğin: bir kelimenin günlük tıklanma karsılığı ortalama bedeli 26 ytl sen ise gunlu 6.5 ytl vermişsin o zaman anahtar kelime her 4 aranmada bir senin reklamın gözüküyor bu bütcenin limitine göre değişiyorç

Bir kitap sitesi firma ; kitap kelimesi ile aranmak istiyor ve ortalama tbm "3 kurus" oduyor ve ilk sayfada cıkıyor sebebi ise kitap kelimesini aratıldığında sağ tarafda maksimun 3-4 firma cıkması.
Diğer Bir tabela işleri yapan firma reklam kelimesinde ilk sayfada cıkmak istiyor; su an itibari ile reklam kelimesinde 16 firma gözüküyor; firma tıklama bası 80 kurus ile 1.25 ytl odediği taktirde ilk sayfada zor cıkıyor sebebi ise ust sıralardaki firmaların daha yuksek tbm ödemeleri.

"Sağ tarafı bir borsa olarak düşünün en yüksek fiyatı veren en üste cıkar mantığı" olarak görürseniz işiniz daha da kolaylaşır

saygılarımla
.onur
Old 24.08.2007   #20 (permalink)
makgul

makgul's Avatar

Yer: Şanlıurfa

arkadaşlar gözlemlediğim kadarıyla daha çok içerik ağında (yani zoque gibi Google ile Adsense anlaşması olan diğer sitelerde) reklamlar görüntüleniyor. bazı müşterilerde ısrarla googlede görüntülenmek istiyor bu durumda ben içerik ağında görüntülemeleri durdurdum artık 200 YTL bütçe ile 6 aramadan 5'inde görüntülenebiliyor.
Yanıt

Etiketler
adwords , google

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

UslanmaM baktabul.com

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
ADnet Reklamları [ Siz de reklam verin  » ]
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.2 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0 RC5

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 15:49.
<