|
|
#21 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Google Adwords
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Yukaridaki 2 mesajin asiri reklam koktuguna inanarak sildim (ozellikle 2 kisininde foruma gonderdigi ilk mesaj oldugunu hesaba katarak), eger itiraz durum varsa vea kacridigim bir durum varsa ilgili kisiler bana e-mail atabilir bende mesajlari geri alabilirim.
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
arkadaşlar,
pagerankimiz daha gelişmedi çünkü websitemiz 3 hafta önce online oldu. Adwords kelimesinde çıkmak (reklamlarda) doğru olmayabilir. çok genel bir kelime. daha çok varyason kullanmak lazım. mesela oteli olan biri asla 'otel' kelimesini kullanmamalı. daha önceki postlarımı reklam amaçlı yazmadım. ilk olduğu için bir tanıtım amacı var tabiiki. ama bir robot crawler vs değilim tabiiki bir insanım ve şirketimiz de gerçek artı Google'da da çalıştık. ve bu foruma birşeyler katabileceğimize inanıyorum. Adwords pazarı çok 'bulanık' birçok şeyler yanlış yapılıyor. pazarın bilgilendirilmesini içtenlikle arzu ediyorum. mesela hesap alıp satmak çok yanlış birşey. dublin'de direkt risk ekibine iletiliyor öyle hesaplar. teşekkürler www.kubix.com.tr |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!