Zoque.Forum
»
Google Adwords
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Google Adwords
Dostlar ben Google Adwords reklamı vermek istiyorum yalnız pek bir bilgim yok...
Başlangıç sürümüne üye olunca ve 7 YTL kayıt ücretini yatırdıktan sonra reklamlar gösterilmeye başlanıyor mu acaba ? Sormamın nedeni daha önce Standart Sürüme üye olmuştum ama reklamlar bir türlü gösterilmeye başlanmadı başlangıç sürümü amatör olduğu için o yüzden tercih ediyorum... Konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim... Tşk... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Google Adwords
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Arkadaşlar ben aylık 90.00 YTL tutarında bir bütçe belirledim ve anahtar kelimelerini girdim.
Sizce yeterli olur mu acaba ? Peki sormak istediğim diğer bir nokta Google aktivasyon ücreti olan 7.00 ytl 'yi yatırıyorum ve 14 ytl minimum ödeme diyor.Acaba 90 ytl'yi de hemen mi tahsil ediyor yoksa reklamlar gösterildikten sonra otomatik mi tahsil ediyor ? |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
ben ön ödemeli olanını kullanıyorum.
baştan parayı gönderiyorum aylık şu bütçeyi kullan diyorum. 7 ytl' yi alıyor ve geri kalanını tıklama oldukça düşüyor. ama paranın tamamı zaten onların hesabına geçmiş durumda. kredi kartı kullanacaksan sanırım 7 ytl' yi hemen çekiyor... diğerlerini tıklama oldukça 90 ytl' ye kadar ara ara çekerek devam ediyor. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Dostum..
uzun süredir ilgilenmiyorum ama eskiden bazı noktalara çzellikle dikkat ediyorlardı örneğin: belirlediğin kelimelerin sitende olması gibi. bu sorun olabilir.. bide belirlediğin kelimeler cok güncel kelimeler olmamalı yani web kelimesi yada site kelimesini kullanırsan sen güncelleyene kadar o gunluk onerdiğin limit dolabilir. Bunlar ince konular veselam... .onur
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Ankara - Adana
|
Konu başlığı Google Adwords olduğu için burada da sorulabilir gibi geldi bana, yeni konu açmak istemedim.
Sormak istediklerim şunlar: Adwords'te hesap alım-satımı yasal mı? Yani bahsedilen bir indirim kuponu, kodu değil. Bildiğimiz aktifleştirilmiş, içinde kredi bulunan bir hesap. Bu hesap şu an çalışıyorsa Google'la bir sorunu yoktur diyebilir miyiz? Aynı reklamı iki ayrı hesap yayınlayabilir mi? Bunlar hakkında bilgi sahibi olanlar varsa cevapları beni çok mutlu eder.
Sorgu Sual - Blog. Mesaj "aLiKaYHaN" tarafından 10.11.2006 (01:58) yeniden düzenlendi.. Açıklama: Yazım hatası düzeltmesi. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
Google kurallarında böyle bir madde yok
yani yasak diye geçmiyor 2 ayda 200 ün üstünde hesap satan biri olarak bunu söyleyebilirim ![]() hesap yani kupon felan değil ancak 2 gün önce Google un yaptığı değişiklikten sonra yeni hesap yaratıp satmak imkansız şu anda son 3 gün içinde açılan hesaplar da düzgün çalışmaz aynı siteyi 2 ayrı hesapta kesinlikle aktif yapmayın hepsi suspend edilir |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Adwords için hesap açıp satmanın amacı nedir peki? Yani neden hesap kendileri açmıyorlar da hazır alıyorlar?
Sadece ayarlarının yapılması falan filan gibi şeylerlerle uğraşmak istemedikleri için mi? Yoksa başka sebepler de var mı? |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!