Zoque.Forum
»
pagerank düşüşleri
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Re: pagerank düşüşleri
Ben en az 3 bekliyordum yani iwebtool 5 gösteriyordu, 0 da kaldı
![]()
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: londra
|
iwebtool 5 gosteriyordu ise boyle bir etki olacagini sanmam yani bukadar yanilma olmaz ama soyle olmus olabilir eger sitenin normal hiti mesela gunluk 1000 kisi ise ve bir anda bu hit 5000 kisiye ciktiysa bir sureligine ve tekrar normale donduyse
tam bu cikisin oldugu surede baktiysan ozaman yanilma olabiliyor cunku sanirim avaraja bakara veriyorlar gelecek Page Ranking yi sonucta Google dan aliyorlar sonuclari umarim bir sonraki guncellemede 5 olursun Kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
hyr hitlerim fazla değil zaten hiç de öyle dalgalanma olmadı. Neyin sebep olduğunu anlayamadım :S Yine bir dahaki güncellemeye kaldık
![]()
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: Londra
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: londra
|
Sanmiyorum marcel sana katilmiyorum bu yeni baslamis bir uygulama
ikincisi bence daha cok etkisi olacak, bunu bir sonraki Page Ranking guncellemesinde goruruz. Tabi benim dusuncem eger Google amcayi biraz anladiysam dogru cikar. |
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: Edirne
|
Aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsin, 21 Temmuzda bir güncelleme bekleniyordu, henüz olmadı ama her an yapılabilir.
http://www.seocompany.ca/pagerank/pa...date-list.html |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!