Zoque.Forum
»
pagerank düşüşleri
|
| Google Google Adsense, Adwords, Gmail ve diğer Google Servisleri hakkında merak ettiklerinizi, karşılaştığınız problemleri ve bu hizmetler ile ilgili yenilikleri paylaşmak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#51 (permalink) |
|
Re: pagerank düşüşleri
Güneşin Tam İçinde'nin kutsal ve inanılmaz! "Page Ranking 5"i, "pi ar fayv" diye okunuyordu , PR4 oldu ki bu konu yüreğime su serpti. "Ne yaptım da çarpıldık?" diye düşünüyordum. Üstelik gelen ziyaretçiler son ay %50 arttı. Linkler arttı. Nasıl olur diye girip wikipedia'da kafayı matematikle bozuyordum.
http://en.wikipedia.org/wiki/PageRank Ne zamandır bu karışık formüllere bakmamıştım. Umarım yeniden düzeltirler.
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
Yer: Rousse - İzmir
|
Re: pagerank düşüşleri
Maalesef kötü bir haber veriyorum. Zoque.forum Page Ranking değeri Page Ranking 3'e düşmüş.
www.google.com.tr Page Ranking 8'den Page Ranking 7 'ye düşmüş. Epey değişiklikler mevcut. Sitelerimde çok oynamalar var. Kişisel blogum ilk güncellemede Page Ranking 4 değerini aldı. Daha çok değişiklikler var Page Ranking 5-6 beklediğim bir sitem ise ancak Page Ranking 2 değerini alabilidi. Mesaj mirturk tarafından 30.10.2007 (20:37) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!